Connor Cruise:

Tom Cruise' sønn er ugjenkjennelig

Tom Cruise og Nicole Kidmans sønn skaper overskrifter.

2013: Kjendissønnen Connor Cruise har stort sett holdt seg unna rampelyset. Nå vekker imidlertid et nytt bilde av ham oppsikt. Foto: Marion Curtis / REX / NTB
2013: Kjendissønnen Connor Cruise har stort sett holdt seg unna rampelyset. Nå vekker imidlertid et nytt bilde av ham oppsikt. Foto: Marion Curtis / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra 1990 til 2001 var Hollywood-stjernene Tom Cruise (58) og Nicole Kidman (53) gift. I 1992 adopterte de datteren Isabella Jane (28), og tre år seinere adopterte de også sønnen Connor (26).

Det blir sjeldent skrevet om Connor og Bella, men når de først gir lyd fra seg skaper det som oftest overskrifter.

DEN GANG DA: Her er Isabella og Connor fotografert sammen i 2006 i Roma. Nå er begge to blitt voksne.Foto: AFP/ NTB
DEN GANG DA: Her er Isabella og Connor fotografert sammen i 2006 i Roma. Nå er begge to blitt voksne.Foto: AFP/ NTB Vis mer

Førstnevnte har i stor grad holdt seg utenfor rampelyset, og ser ut til å tilsynelatende leve et tilbaketrukket liv. I dag er han som nevnt 26 år gammel og jobber blant annet som DJ.

Nå er det imidlertid et nytt bilde av kjendissønnen som fanger oppmerksomheten.

Blant mediene som omtaler saken er People og australske News.

LOVENDE KARRIERE: Verden har fått øynene opp for den 18 år gamle kjendissønnen Damian Hurley. Video: Rød Løper Vis mer

Sjelden kost

På Instagram-bilde ser man Connor, som er svært interessert i sportsfiske, vise frem sin siste fangst. Ifølge People er bildet tatt på en fisketur i Costa Rica.

Det er imidlertid ikke fangsten som vekker oppsikt, men heller kjendissønnens «utseende».

Hollywood-stjernenes sønn ser nemlig svært annerledes ut enn slik de fleste husker ham som ung voksen.

Som nevnt blir det sjeldent skrevet om kjendissønnen, men i 2019 skapte han imidlertid overskrifter da det ble kjent at han rekrutterte for scientologikirken med sin daværende forlovede Silvia Zanchi.

Zanchi kommer fra en trofast Scientologi-familie fra Italia, og i fjor giftet de to seg. Ifølge australske News jobber Connor i dag for organisasjonen Church of Scientology Mission of Belleair i Florida.

Storesøsteren på sin side jobber som motedesigner og bor sørøst i London sammen med ektemannen Max Parker.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

Ubetinget kjærlighet

Da Nicole Kidman og Tom Cruise besluttet å gå hver til sitt i 2001 flyttet førstnevnte tilbake til Australia og mistet mer og mer kontakten med adoptivbarna sine.

- De kaller meg ikke mamma. De kaller meg Nicole. Jeg hater det, og ber dem slutte med det, fortalte skuespilleren til GMTV i 2007.

Både Connor og Isabella ser ut til å fortsatt være medlemmer av den omstridte scientologikirken, der spesielt faren er en profilert skikkelse.

I 2014 åpnet Connor seg om relasjonen til moren i et intervju med Woman’s Day. I intervjuet kom det fram at Connor og Kidman hadde glidd fra hverandre grunnet religiøse synspunkter.

VOKST OPP: Sylvester Stallones 21 år gamle datter, Sistine, har blitt voksen. Video: Rød Løper Vis mer

Ifølge Connor har de et godt forhold tross dette.

- Jeg elsker moren min. Jeg bryr meg ikke om hva folk sier, jeg vet at jeg og mamma er nære. Jeg er veldig glad i henne. Familien betyr alt. Ja, jeg elsker musikken min, men familien kommer foran alt annet, uttalte Connor den gang.

FAR OG SØNN: Connor og Tom Cruise avbildet sammen under et NASCAR-arrangement i California i juni 2009. Foto: Christian Petersen/ Getty Images/ AFP/ NTB
FAR OG SØNN: Connor og Tom Cruise avbildet sammen under et NASCAR-arrangement i California i juni 2009. Foto: Christian Petersen/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer

- Tar sine egne valg

Kidman har tidligere vært åpen om at hun føler en ubetinget kjærlighet for Isabella og Connor.

Til magasinet Who fortalte hun i november i 2018 at hun elsker dem.

- De er voksne. De tar sine egne valg. De har valgt å være scientologer, og som mor, er det mitt ansvar å elske dem. Jeg er et eksempel på den toleransen, og jeg mener at uansett hva barna dine gjør, vis dem kjærlighet, forklarte hun, og la til:

- Barna må få vite at kjærlighet er tilgjengelig, og her er jeg åpen. Jeg mener dette er veldig viktig og at det er galt å frata kjærlighet fra et barn, et forhold eller en familie. Det er vår oppgave som foreldre å alltid tilby ubetinget kjærlighet.

Filmstjernen har ikke vært sett offentlig sammen med Isabella og Connor på mange år, men i 2012 åpnet også Connors søster Isabella seg om forholdet til moren.

- Jeg elsker min mor. Hun er min mor. Hun er fantastisk. Jeg ser henne noen ganger, og jeg snakker med henne. Vi er en veldig sammensveiset familie. Jeg elsker alle i familien, fortalte hun den gang til New Idea.

LES OGSÅ: - Skaper full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer