<strong>FLØRTER BARE PÅ FILM:</strong>  Hollywood-stjernene Tom Cruise og Olga Kurylenko (t.h) har jobbet mye sammen de siste månedene, under innspillingen av science fiction-filmen «Oblivion». Men den tilsynelatende romansen mellom stjernene er bare skuespill, uttal Foto: All Over Press
FLØRTER BARE PÅ FILM: Hollywood-stjernene Tom Cruise og Olga Kurylenko (t.h) har jobbet mye sammen de siste månedene, under innspillingen av science fiction-filmen «Oblivion». Men den tilsynelatende romansen mellom stjernene er bare skuespill, uttal Foto: All Over Press Vis mer

Tom Cruise slår tilbake mot romanseryktene

Ble koblet til ny kvinne umiddelbart etter bruddet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Knappe to uker etter at det ble kjent at Katie Holmes (33) og Tom Cruise (50) skal skilles, må «Mission: Impossible»-stjernen avvise de første romanseryktene.

Cruise har de siste månedene jobbet tett med den tidligere Bond-piken Olga Kurylenko (32), og i kjølvannet av skilsmissesaken er 50-åringen raskt blitt koblet til «Quantom Of Solace»-skjønnheten, ifølge blant annet ShowbizSpy.

Tom Cruise og Olga Kurylenko spiller mot hverandre i den kommende actionfilmen «Oblivion», og de to er blitt observert i flere kjærlige scener sammen.

Selv om Hollywood-stjerners romanser på film har blitt til kjærlighetsforhold tidligere, avkreftet en representant for Cruise onsdag at det foregår noe mer mellom kollegaene:


- De spiller inn en film og de er skuespillere. Kjemien mellom dem på filmsettet er kun skuespill. Det er jobben deres, understreker talspersonen ifølge The Sun og ShowbizSpy.

Tom Cruise og Katie Holmes giftet seg i 2006 og fikk datteren Suri (6) samme år. Tirsdag denne uken ble det kjent at det tidligere superparet har kommet til enighet om skilsmisseoppgjøret.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er gravid igjen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer