Tom Cruise kobles til 26 år yngre kvinne

Filmstjernen skal ha falt pladask for vakre Vanessa.

ROMANSERYKTENE SVIRRER: Tom Cruise skal ha falt for skuespiller Vanessa Kirby. Foto: NTB scanpix
ROMANSERYKTENE SVIRRER: Tom Cruise skal ha falt for skuespiller Vanessa Kirby. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Det har vært relativt stille på romansefronten for skuespiller Tom Cruise (54) etter skilsmissen med Katie Holmes (38) i 2012.

Nå kan det imidlertid virke som om kjærligheten blomstrer igjen for «Top Gun»-stjernen, ifølge InTouch Weekly.

Cruise skal nemlig ha falt for skuespiller Vanessa Kirby (28), som han spiller mot i den kommende filmen «Mission: Impossible 6».

- Lamslått

Kilder hevder at skuespilleren skal ha falt for britiske Kirby etter at han så henne i rollen som Princess Margaret i Netflix-serien «The Crown».

VAKKER: Britiske Vanessa Kirby har kun vært i rampelyset i noen få år, men har gjort stor suksess. Her avbildet under SAG Awards tidligere i år. Foto: NTB scanpix
VAKKER: Britiske Vanessa Kirby har kun vært i rampelyset i noen få år, men har gjort stor suksess. Her avbildet under SAG Awards tidligere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Tom elsket talentet hennes. Han sa til «Mission: Impossible»-produsentene at han ønsket å ha med Vanessa i en rolle for den kommende filmen, sier kilden, ifølge Daily Mail.

De skal ha hatt kjemi fra første stund da de møttes på filminnspillingen.

- Han er lamslått av sjarmen og energien hennes. Nå drømmer han om at hun blir den neste Mrs. Cruise, sier en kilde.

Verken Tom Cruise eller Vanessa Kirby har foreløpig kommentert romanseryktene.

Gjør suksess

Vanessa Kirby ble født og er oppvokst i Wimbledon i London, og hadde sitt TV-gjennombrudd i 2011 i BCC-serien «The Hour».

Tiden etter har hun vært å se i flere filmer og serier, blant annet i filmen «Everst», der hun spiller mot Jake Gyllenhaal og Keira Knightley.

Den angivelige romansen med Tom Cruise er ikke første gang den britiske 28-åringen blir koblet med en annen skuespiller.

Hun har tidligere vært sammen med skuespiller Douglas Booth (24), som også har vært koblet med Taylor Swift (27).

Saken fortsetter nedenfor.

EKSEN: Vanessa Kirby har tidligere vært i et forhold med den britiske skuespilleren Douglas Booth. Her avbildet i 2012. Foto: NTB scanpix
EKSEN: Vanessa Kirby har tidligere vært i et forhold med den britiske skuespilleren Douglas Booth. Her avbildet i 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer

Isfront

Tom Cruise har på sin side god erfaring med at kjærlighetslivet hans skaper overskrifter.

Fra 1990 til 2001 var han gift med Hollywood-stjernen Nicole Kidman (49), som han har adoptivbarna Isabella (24) og Connor (22) med.

Fem år etter skilsmissen, giftet han seg med «Dawson's Creek»-stjernen Katie Holmes. De har datteren Suri (10) sammen.

Siden bruddet i 2012 har det vært isfront mellom eksene, og kilder har hevdet at Cruise ikke har sett datteren på flere år.

LES OGSÅ: - Han gråt kvelden før bryllupet