ER IKKE SEG SELV: Tom Cruise har sparket karrieren i høygir og tar angivelig ikke vare på seg selv godt nok etter skillsmissen. Foto: FAME FLYNET
ER IKKE SEG SELV: Tom Cruise har sparket karrieren i høygir og tar angivelig ikke vare på seg selv godt nok etter skillsmissen. Foto: FAME FLYNETVis mer

Tom Cruise har sørget av seg syv kilo

- Han virker ikke som seg selv, sier kilder om Tom Cruise etter bruddet.

SEOGHØR.NO: Ekteskapet mellom skuespillerne Tom Cruise (50) og Katie Holmes (33) har nettopp blitt oppløst, etter at en dommer signerte og fullførte skillsmissen deres på mandag. Siden Katie forlot ham, har Tom satt karrieren i høygir.

Det skal ha medført negative konsekvenser for både familien og kroppen. Han har angivelig gått ned syv kilo de siste tre ukene.

- Tom's venner og familie har oppfordret han til å ta seg en pause, men det har han blankt avfeid. Han nekter å senke tempoet, og kjemper seg videre som en soldat. Han virker ikke som seg selv lenger. Han har ikke trent slik han vanligvis gjør, og spiser ikke skikkelig, ettersom klærne bare henger løst på han, sier en kilde ifølge Daily Mail.

Det har ikke en gang gått to måneder siden nyheten om skillsmissen ble kjent. Allerede har Tom fullført innspillingen av to filmer: «Oblivion» som han filmet på Island,  og «Jack Reacher».

I tillegg er han for tiden aktuell på norske kinoer i filmen «Rock of Ages». Og som ikke det var nok med tre filmer, er han allerede i gang med enda en science fiction-film; «All you need is kill».

- Hans måte å takle skillsmissen på, er å kaste seg inn i arbeidslivet, men han tar ikke vare på seg selv, og risikerer å støte fra seg de menneskene som bryr seg om han.

Katie og Tom har blitt enige om å stå sammen for datterens skolestart i september. I flere uker hadde han null kontakt med Suri (6), og måtte forholde seg til henne gjennom videosamtaler, mens han filmet sine mange filmer i forskjellige land. I tillegg har han opplevd enorm kritikk fra blant annet mediemilliardæren Rupert Murdoch.
 
Se video av hvordan Tom og Katie kjemper om datterens oppmerksomhet her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Cruise kysset hett etter bruddet