NULL KONTAKT: Kilder hevder at skuespiller Tom Cruise ikke har sett datteren Suri på to og et halvt år.  Foto: NTB scanpix
NULL KONTAKT: Kilder hevder at skuespiller Tom Cruise ikke har sett datteren Suri på to og et halvt år. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Tom Cruise har ikke sett datteren på over to år

Det betente forholdet til eks-kona Katie Holmes skal ha fått store følger for superstjernens lille datter.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det er fire år siden stjerneparet Tom Cruise (53) og Katie Holmes (37) skilte seg fra hverandre. 

Siden bruddet har det vært isfront mellom eksene, noe som også har gått kraftig utover deres felles datter Suri (10).

Nå skriver bladet In Touch Weekly, ifølge Daily Mail, at «Top Gun»-stjernen ikke har sett datteren på to og et halvt år.

- De pleide å snakke via telefon og Skype, men det har stoppet helt. Cruise bruker sin travle karriere som unnskyldning, sier kilden til bladet.

Tom har spilt inn minst én film i året etter skilsmissen med Katie, men kilden forteller at unnskyldningen ikke holder mål for datteren lenger. 

Saken fortsetter nedenfor.

DEN GANG DA: Katie Holmes og Tom Cruise gikk fra hverandre fem år etter dette bildet ble tatt. Her er den tidligere duoen sammen med datteren i 2007.  Foto: Ap
DEN GANG DA: Katie Holmes og Tom Cruise gikk fra hverandre fem år etter dette bildet ble tatt. Her er den tidligere duoen sammen med datteren i 2007. Foto: Ap Vis mer

Valgte Scientologien 

Da Katie og Tom skilte lag i 2012, brøt Holmes med den kontroversielle Scientologikirken, der Cruise er den absolutt fremste profilen.

Og det er nettopp dette som skal være den egentlige årsaken bak Toms valg om å droppe kontakten med Suri.

- Tom spiser, puster og sover Scientologi. Han brøt all kontakt med Katie, og derfor også Suri - fordi hun er datteren til Katie. Han har ikke sett henne siden hun var syv år gammel, forteller kilden. 

Verken Tom Cruise eller Katie Holmes har kommentert de seneste påstandene.

Saken fortsetter under bildet.

ISFRONT: Katie Holmes og Tom Cruise gikk hver til sitt for fire år siden. Siden har det vært dårlig stemning mellom eksparet.  Foto: Ap
ISFRONT: Katie Holmes og Tom Cruise gikk hver til sitt for fire år siden. Siden har det vært dårlig stemning mellom eksparet. Foto: Ap Vis mer

Nektet for å ha forlatt Suri

I 2013 gikk Cruise hardt ut mot de amerikanske ukebladene Life & Style og In Touch, etter de hevdet at skuespilleren hadde forlatt Suri etter skilsmissen med Holmes. 

- Jeg har aldri på noen som helst måte forlatt eller kuttet Suri ut av livet mitt. Hverken fysisk, følelsesmessig, finansielt eller på noen annen måte, sa den gang ifølge TMZ.com.

Holmes og Cruise ble sammen i 2005, og ble raskt et av Hollywoods mest omtalte par. Bryllupet fant sted året etter, men i 2012 kom nyheten om at paret hadde gått hver sin vei.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri sendt disse meldingene til Amber

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer