- Tom Cruise ble rasende da han skulle bake småkaker

«Kongen av Queens»-stjernen og eks-scientologen Leah Remini avslører pinlig kjøkkenepisode i sin nye bok.

- EN BORTSKJEMT UNGE: I sin nye bok avslører TV-stjernen og eks-scientologen Leah Remini at filmstjernen Tom Cruise fikk et raseriutbrudd over kakedeig en gang hun og ektemannen besøkte ham og hans daværende kone, Katie Holmes (t.v).  Foto: Ap
- EN BORTSKJEMT UNGE: I sin nye bok avslører TV-stjernen og eks-scientologen Leah Remini at filmstjernen Tom Cruise fikk et raseriutbrudd over kakedeig en gang hun og ektemannen besøkte ham og hans daværende kone, Katie Holmes (t.v). Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2013 brøt skuespiller Leah Remini (45) med Scientologikirken etter å ha vært medlem i en årrekke.

I sin ferske selvbiografi, «Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology», kommer «Kongen av Queens»-stjernen med flere avsløringer om det omstridte trossamfunnet.

Blant dem som kommer under skyts i boken er Hollywood-stjernen Tom Cruise (53), en av Scientologikirkens fremste profiler. Ifølge UsWeekly røper Remini en pinlig episode som inntraff da hun og ektemannen Angelo Pagan (47) besøkte Cruise og hans daværende kone Katie Holmes (36).

Saken fortsetter under bildet.

Fyrte seg opp over kakedeig

Remini påstår i boken at «Mission Impossible»-stjernen bestemte seg for å bake småkaker til gjestene sine. Den hyggelige gesten utviklet seg til en ytterst pinlig situasjon, da Cruise ble rasende over at han ikke fant noen bakeingredienser på kjøkkenet.

- Folkens, hvor er kakegreiene? Herregud, da! Kan jeg bare få greiene til kakene, folkens? Kom dere inn i den pokkers nåtiden, det er dét dere må gjøre, skal filmstjernen ha skreket til assistentene sine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer