Tom Cruise ble pisket av drag queen

Det gikk hett for seg da Matt Damon feiret 42 år med stor kjendisfest.

BURSDAGSBARN: Matt Damon feiret 42-årsdagen på nattklubb i London nylig. Foto: Stella Pictures
BURSDAGSBARN: Matt Damon feiret 42-årsdagen på nattklubb i London nylig. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Denne uken fylte skuespiller Matt Damon 42 år, og i den forbindelse ble det arrangert en gedigen kjendisfest for å hylle den populære jubilanten.

Det var ekteparet Emily Blunt (29) og John Krasinski (32) som hadde stelt istand festen, som ble avhold på nattklubben The Box i London.

Utestedet er kjent for å huse noen av storbymeteropolens hotteste drag queens, og dette fikk både bursdagsbarnet, så vel som de andre gjestene, nyte godt av.
 
På et tidspunkt fikk skuespiller Tom Cruise (50), som det spekuleres i om nå vil bryte med scientologikirken, ris på rumpa av en de mange drag-artistene som underholdt gjestene.

Også bursdagsbarnet selv fikk seg en real smekk på baken, skriver nettstedet DailyMail.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I tillegg til Damon, Cruise og ekteparet Blunt/Krasinsky, var kjendisnavn som Chris Hemsworth (29) og Bill Paxton (57) på gjestelista.

Cruise har vært i London den siste tiden, i forbindelse med innspilling av filmen «All you need is kill», hvor både Blunt og Paxton også medvirker.

- Tom ankom festen alene, men det tok ikke lang tid før han koste seg i lystig lag med sine A-listevenner. De hadde alle en fantastisk kveld, og nøt det frekke sceneshowet. Festen ble ikke avsluttet før i de sene natterstimer, forteller en kilde til nettstedet.

Det ser altså ut til at den nyskilte 50-åringen endelig kan smile igjen, til tross for at det er flere uker siden han så sin lille datter Suri sist.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ekteskapet mellom Cruise og Holmes var over et halvt år før bruddet 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer