BETALTE FOR DATTERENS BRYLLUP: Ifølge nettsiden Contactmusic skal Tom Cruise ha vært svært glad for å betale bryllupet til datteren Isabella. Her er de sammen i 2009. Foto: AFP
BETALTE FOR DATTERENS BRYLLUP: Ifølge nettsiden Contactmusic skal Tom Cruise ha vært svært glad for å betale bryllupet til datteren Isabella. Her er de sammen i 2009. Foto: AFPVis mer

- Tom Cruise betalte for datterens hemmelige bryllup

Men mamma Nicole Kidman var bannlyst fra gjestelisten, ifølge utenlandske medier.

SEOGHØR.NO: Da Isabella Cruise (22) giftet seg i september, var ikke hennes berømte far tilstede. Det spekuleres i om Tom Cruise (53) stod over festlighetene for at det ikke skulle bli uønsket medieoppmerksomhet i bryllupet.

Men nå kommer det frem at han allikevel bidro stort. Crusie skal nemlig ha betalt for hele bryllupet til sin kjære Isabella.

IKKE TILSTEDE: Isabellas adoptivmor, filmstjernen Nicole Kidman skal ikke ha vært tilstede i bryllupet ifølge flere utenlandske medier. Foto: Polaris
IKKE TILSTEDE: Isabellas adoptivmor, filmstjernen Nicole Kidman skal ikke ha vært tilstede i bryllupet ifølge flere utenlandske medier. Foto: Polaris Vis mer

Ifølge utelandske medier skal mamma Nicole Kidman, imidlertid ha blitt holdt langt unna gjestelisten. Grunnen skal ha vært at vielsen var scientologisk, og Kidman er ikke medlem av den kirken.

- Betalte gildet

Tom, som er en forkjemper for den scientologiske kirken, skal imidlertid ha vært svært glad for at han fikk lov til å betale for bryllupet, skriver Contactmusic.com.

Da datteren giftet seg med den britiske IT-konsulenten Max Parker den 19.september, var heller ikke brudgommens foreldre der.

Isabella er kjent for å verne godt om privatlivet og skal ifølge nettsiden Radaronline ha vært redd for uønsket oppmerksomhet rundt bryllupet. Derfor skal de ha gjort det så intimt som overhode mulig, med kun gode venner tilstede.

Flere medier har spekulert i at Toms fravær skyldtes at brudgommen ikke er medlem i Scientologikirken, der Tom har vært medlem i en årrekke. Også Isabella praktiserer scientologi.

Nicole Kidman skal være overlykkelig på datterens vegne, selv om hun trolig ikke var vitne til den viktige hendelsen.

Cruise' hektiske arbeidsskjema skal ha gjort at han har gått glipp av flere viktige familiebegivenheter de siste månedene. I sommer så han svært lite til datteren Suri (9), som han har med eks-kona Katie Holmes.

I august droppet han begravelsen til stefaren John South som skal ha vært en viktig del av Toms barndom.

Cruise har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: Tom Cruise gikk ned på kne foran ukjent kvinne