HETT PÅ SETT: Vanessa Kirby og Tom Cruise har virkelig funnet tonen - også når kameraene er pakket ned for kvelden. Foto: NTB scanpix
HETT PÅ SETT: Vanessa Kirby og Tom Cruise har virkelig funnet tonen - også når kameraene er pakket ned for kvelden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tom Cruise:

Tom Cruise (53) falt for vakre Vanessa (29)

Da filmhelten så den unge skuespilleren på TV, ble han bergtatt. 

Publisert

(Se og Hør): Superstjernen Tom Cruise (53) har ikke hatt et eneste forhold etter skilsmissen fra Katie Holmes (38) for fem år siden. Men nå flyr det gnister på settet til filmen «Mission Impossible 6».

UNG OG FORELSKET: Katie Holmes var ett år eldre enn Vanessa er nå, da hun ble kjæreste med Tom. Foto: NTB scanpix 
UNG OG FORELSKET: Katie Holmes var ett år eldre enn Vanessa er nå, da hun ble kjæreste med Tom. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Motspilleren er britiske Vanessa Kirby (29), og romantikeren er tilstede også når kameraene slås av. Og det er helt i tråd med Toms plan.

Tom oppdaget nemlig Vanessa da hun hadde rollen som prinsesse Margaret i Netflix-serien «The Crown». Han falt pladask, og tenkte at 26-åringen ville være perfekt for ham. Også privat.

Etter at han mistet moren sin tidligere i år, har han følt behov for en kvinne han kan være fortrolig med.

- Tom fortalte produsentene at han krevde å ha med Vanessa i en viktig rolle i den neste «Mission Impossible»-filmen, forteller en kilde til magasinet In Touch.

Saken fortsetter under bildet.

VIL SLÅ SEG TIL RO: Etter at Tom mistet moren sin tidligere i år, har han vært klar for å finne seg en kvinne å dele gleder og sorger med. Foto: NTB scanpix 
VIL SLÅ SEG TIL RO: Etter at Tom mistet moren sin tidligere i år, har han vært klar for å finne seg en kvinne å dele gleder og sorger med. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Ung og interessert

I likhet med Toms ekskone Katie Holmes skal Vanessa ha vokst opp med Tom Cruise som et av idolene sine.

Derfor ble hun naturlig nok smigret av å få muligheten til å prøvespille for en Tom Cruise-film - og sjokkert da han selv dukket opp.

FERSK I HOLLYWOOD: Vanessa er et ukjent ansikt for de fleste, men det vil endre seg nå. Foto: NTB scanpix 
FERSK I HOLLYWOOD: Vanessa er et ukjent ansikt for de fleste, men det vil endre seg nå. Foto: NTB scanpix  Vis mer

- Hun var ikke forberedt på at Tom selv skulle være med på audition, sier kilden.

- Men hun hadde ingen ting å bekymre seg for, Tom elsket alt han så.

Superstjernen synes at den unge briten er enda bedre i virkeligheten enn han hadde håpet.

- Han er helt bergtatt av sjarmen og energien hennes, sier kilden til In Touch.

Og det er ikke bare én som har lagt merke til det:

- Ingen har sett Tom så forelsket på årevis. Det lyser av ansiktet hans.

Godtatt av kirken

Scientologikirken er kjent for å passe godt på kjærlighetslivet til sin viktigste frontfigur.

Ifølge National Enquirer skal de ha godtatt Vanessa som en mulig partner for Tom, men paret holder likevel en lav profil.

- De har igjen fire måneder med filming, og Tom vil at forholdet bare skal være lett og morsomt, mens de jobber sammen, sier en innsider til ukebladet.

LES OGSÅ: - Det var beinhardt å bli alenemor

SAMMEN: Scientologikirken har godtatt forholdet mellom Vanessa Kirby og Tom Cruise, men de fortsetter å holde en lav profil. 
SAMMEN: Scientologikirken har godtatt forholdet mellom Vanessa Kirby og Tom Cruise, men de fortsetter å holde en lav profil.  Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer