LETER FORTSATT ETTER DEN RETTE: For tiden er det katten Mons som holder Tollef med selskap på gården i Rakkestad i Østfold. Foto: Tore Skaar
LETER FORTSATT ETTER DEN RETTE: For tiden er det katten Mons som holder Tollef med selskap på gården i Rakkestad i Østfold. Foto: Tore SkaarVis mer

Tollef Grindstad ikke gitt opp jakten på kjærligheten

10 år etter at han ble kjent over hele landet gjennom «Jakten på kjærligheten», søker grisebonden Tollef Grindstad fortsatt en å dele livet med.

SEOGHØR.NO: Siden høsten 2004 har «Jakten på kjærligheten» vært et sikkert høstkort for TV 2. For 10 år siden ble seerne kjent med Tollef Grindstad (66).

- Det ble en flott høst, minnes den sympatiske grisebonden fra Rakkestad i Østfold – selv om han ikke fant lykken på TV. Ekstra god venn. I dag lever Tollef fortsatt ungkarslivet.

- Jeg tror fortsatt på at kjærligheten skal dukke opp. Kanskje ikke en samboer, men det hadde vært veldig fint å ha en partner å dele reiser og opplevelser sammen med.

Selv om Tollef ikke har noe fast forhold, har han mange gode venner.

– Det er kanskje én av disse som er en ekstra god venn, sier Tollef og smiler lurt.

SKRYTER AV KATRINE: - Katrine Moholt er ei fantastisk dame, sier Tollef om den tidligere programlederen i «Jakten på kjærligheten». De to har fortsatt kontakt. Foto: Se og Hør
SKRYTER AV KATRINE: - Katrine Moholt er ei fantastisk dame, sier Tollef om den tidligere programlederen i «Jakten på kjærligheten». De to har fortsatt kontakt. Foto: Se og Hør Vis mer

Roser Katrine

Rakkestad-bonden har ikke lenger kontakt med frierne han møtte i TV-serien.

Programleder Katrine Moholt prøver han derimot å holde kontakten med.

– Hun er et fantastisk menneske tvers gjennom, og betyr noe helt spesielt for
meg. Jeg har vel sagt det før, og mener fortsatt at ektemannen hennes Snorre, er en utrolig heldig mann, sier Tollef.

Damene løp

- «Jakten»-høsten 2005 er full av uforglemmelige minner. Damene løp etter ham på dansegalla. Han gjorde fire-fem intervjuer hver uke. Ensomme kvinner ringte ham på julaften.

– Det var både morsomt og litt skremmende, erkjenner Tollef.

Februar året etter sa det stopp. Plutselig var det helt stille.

EN NY START: - Det er jo først nå livet tar til, om jeg skal tro Wenche Myhre, sier Tollef Grindstad, som nylig fylte 66. I år er det 10 år siden han var med i «Jakten på kjærligheten». 

#
02.11.2015: - EN NY START: - Det er jo først nå livet tar til, om jeg skal tro Wenche Myhre, sier Tollef Grindstad, som nylig fylte 66. I år er det 10 år siden han var med i «Jakten på kjærligheten». 

# Foto: Tore Skaar
EN NY START: - Det er jo først nå livet tar til, om jeg skal tro Wenche Myhre, sier Tollef Grindstad, som nylig fylte 66. I år er det 10 år siden han var med i «Jakten på kjærligheten». # 02.11.2015: - EN NY START: - Det er jo først nå livet tar til, om jeg skal tro Wenche Myhre, sier Tollef Grindstad, som nylig fylte 66. I år er det 10 år siden han var med i «Jakten på kjærligheten». # Foto: Tore Skaar Vis mer

Sjokk

– Jeg hadde blitt rastløs av alt. Plutselig skjedde ingenting lenger. Det var også et sjokk. Jeg måtte ta meg selv i nakken, og det gikk greit etter hvert.

Han følger sporadisk med på årets utgave av «Jakten på kjærligheten», og dyrker sin nye interesse:

– Jeg har fått en ny lidenskap i dansen, og danser på Grorud Samfunnshus i Oslo hver fredag, og på lørdager er jeg ofte i Sverige. Ellers er gården livet mitt. Jeg skal holde på så lenge jeg har helsa!

LES OGSÅ: «Jakten»-bonde blir tvillingpappa