HETE KYSS: - Richards og Sambora kysset, holdt hverandre i hendene og gikk arm i arm mens de nøt ettermiddagen saqmmen alene, forteller et øyenvitne. Foto: All Over Press
HETE KYSS: - Richards og Sambora kysset, holdt hverandre i hendene og gikk arm i arm mens de nøt ettermiddagen saqmmen alene, forteller et øyenvitne. Foto: All Over Press Vis mer

Tok venninnens utro mann

Hun kastet sin horekundemann på dør. Han ble fersket med konas venninne. Nå er de lykkelige sammen.

Publisert

Nyskilte og lykkelige!


Bond-piken Denise Richards (35) sjokkerer igjen. For annen gang har hun bestemt seg for å skilles fra sin notorisk utro ektemann, Charlie Sheen (40). Men midt i skilsmisseforhandlingene har Denise funnet lykken med en annen!.


Hennes nye flamme er Bon Jovi-gitaristen Richie Sambora (46), og det nye paret la ikke skjul på sine følelser for hverandre da de gikk rundt tett omslynget i California i slutten av april.


- I all hemmelighet møtte de hverandre på en kafé i West Village. Richards og Sambora kysset og gikk hånd i hånd. Romansen er temmelig skandaløs ettersom Richards en gang var bestevenninne med TV-stjernen Heather Locklear - som snart blir Samboras eks-kone, forteller et øyenvitne i følge Se og Hør.


Denise ble god venninne med Heather gjennom ektemannen Charlie Sheen. Sheen og Locklear spilte sammen i "Spin City", og Richards var med i flere episoder av serien i en gjesterolle.


- Heather er veldig morsom. Vi lo nesten hele tiden, fortalte Richards den gang.


Det spørs imidlertid om Heather kommer til å le når hun ser at mannen hun ennå ikke er skilt fra har et forhold til venninnen...

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer