Tok Tupac-inspirert tatovering på fingrene

Rihanna ble inspirert av rap-legendens «Thug Life»-tatovering.

BLEKROSA: Rihannas viser frem sin nyeste tatovering. Foto: © @rihanna/Twitter
BLEKROSA: Rihannas viser frem sin nyeste tatovering. Foto: © @rihanna/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rihanna (23) har fått ny tatovering. Denne gangen har hun latt seg inspirere av Tupac Shakur sin «Thug Life»-tatovering, som han hadde på magen.

Allerede i september i fjor, da sangerinnen var i Rio de Janeiro i Brasil i forbindelse med Loud-turneen, snuste hun på ideen om en ny tatovering.

Hun ble nemlig observert med «Thug Life» skrevet med sort blekk på fingrene, da hun vinket til fansen fra hotellbalkongen på Ipanema-hotellet.

Det er Rihanna selv som har tvitret bildene av den nye tatoveringen, som har blitt gjort med blekrosa blekk.

Sammen med bildene tvitret 23-åringen: «'Tat my f***in name on u girl so I know its real!!! #MINE'», og henviste til kompis Drake (25), som nylig hadde en fan som tatoverte navnet hans i panna, sin strofe fra sangen «Free Spirit». Dette igjen spiller på Tupacs eks-kjæreste Kidada Jones (37), som tatoverte navnet hans på armen.

Rihanna har rundt femten tatoveringer på kroppen, i følge Daily Mail, og i tillegg til «Thug Life»-tatovering så det ut til at skjønnheten fra Barbados tok en bak på ryggen også.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Halle Berry trygler retten om hjelp mot faren til barnet hennes

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer