Tok Tupac-inspirert tatovering på fingrene

Rihanna ble inspirert av rap-legendens «Thug Life»-tatovering.

BLEKROSA: Rihannas viser frem sin nyeste tatovering. Foto: © @rihanna/Twitter
BLEKROSA: Rihannas viser frem sin nyeste tatovering. Foto: © @rihanna/Twitter Vis mer
SEHER.NO: Rihanna (23) har fått ny tatovering. Denne gangen har hun latt seg inspirere av Tupac Shakur sin «Thug Life»-tatovering, som han hadde på magen.

Allerede i september i fjor, da sangerinnen var i Rio de Janeiro i Brasil i forbindelse med Loud-turneen, snuste hun på ideen om en ny tatovering.

Hun ble nemlig observert med «Thug Life» skrevet med sort blekk på fingrene, da hun vinket til fansen fra hotellbalkongen på Ipanema-hotellet.

Det er Rihanna selv som har tvitret bildene av den nye tatoveringen, som har blitt gjort med blekrosa blekk.

Sammen med bildene tvitret 23-åringen: «'Tat my f***in name on u girl so I know its real!!! #MINE'», og henviste til kompis Drake (25), som nylig hadde en fan som tatoverte navnet hans i panna, sin strofe fra sangen «Free Spirit». Dette igjen spiller på Tupacs eks-kjæreste Kidada Jones (37), som tatoverte navnet hans på armen.

Rihanna har rundt femten tatoveringer på kroppen, i følge Daily Mail, og i tillegg til «Thug Life»-tatovering så det ut til at skjønnheten fra Barbados tok en bak på ryggen også.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Halle Berry trygler retten om hjelp mot faren til barnet hennes