TILBAKE I VARMEN: David McIntosh, som fikk tilnavnet shortsmannen på grunn av denne shortsen, er tilbake i varmen hos Kelly Brook. Foto: FameFlynet
TILBAKE I VARMEN: David McIntosh, som fikk tilnavnet shortsmannen på grunn av denne shortsen, er tilbake i varmen hos Kelly Brook. Foto: FameFlynetVis mer

Tok tilbake «shortsmannen»

Supermodellen Kelly Brook har tilgitt ekskjæresten - på en betingelse.

SEOGHØR.NO: I midten av februar tok forholdet mellom skuespilleren og modellen Kelly Brook (34) og kjæresten, David McIntosh (27), slutt.

McIntosh, som hadde fått tilnavnet «shortsmannen», etter at han viste seg i en svært tettsittende og liten shorts, ble dumpet av Brook, som trodde han kun var interessert i henne for å skape publisitet rundt seg selv.

- Kelly er sikker på at David bare har utnyttet henne. Hun følte seg såret og ydmyket da hun begynte å innse at han var mer interessert i kjendisstatus enn han var i henne. Han var desperat etter å være i media og hun kastet han på dør med en gang hun oppdaget det, fortalte en kilde etter bruddet.

Datet rugbyspiller etter bruddet

TOK FEIL: Brook skal ha trodd McIntosh kun var sammen med henne for å bli berømt. Nå forstår hun at hun har tatt feil. Foto: FameFlynet
TOK FEIL: Brook skal ha trodd McIntosh kun var sammen med henne for å bli berømt. Nå forstår hun at hun har tatt feil. Foto: FameFlynet Vis mer

Mange trodde Kelly hadde forlatt David for godt, da hun i forrige uke dukket opp i Los Angeles på stevnemøte med rugby-spilleren James Haskell (28).

Nå skriver imidlertid The Sun at Brook har tatt McIntosh tilbake. Og på en snau måned skal stjernen ha innsett at hun tok feil om ham.

- Kelly har krevd adgang til alle passordene hans på e-post, telefon og sosiale medier, helt til hun kan stole hundre prosent på ham igjen. Men hun er overbevist om at han ikke er sammen med henne på grunn av at han vil bli berømt, sier en kilde til den britiske tabloidavisen.

Sist gang varte forholdet kun tre uker, men nå virker det som om paret kan ha en fremtid sammen.

McIntosh har tidligere jobbet som gladiator i TV-programmet «Gladiators».

Kelly har tidligere vært sammen med blant annet filmstjernene Jason Statham (46) og Billy Zane (47), og rugbystjernen Danni Cipriani (26). Før hun ble sammen med McIntosh var hun sammen med en annen rugbyproff, nemlig Thom Evans (28).

LES OGSÅ: - Jeg føler meg ydmyket