SYNGER EGEN LÅT: - Presset blir selvsagt stort. Det er risky, og ikke minst et sjansespill. Men det er det verdt, når denne konkurransen er over står man på bar bakke, sier Rikke Lie til Seher.no. Foto: Stella Pictures
SYNGER EGEN LÅT: - Presset blir selvsagt stort. Det er risky, og ikke minst et sjansespill. Men det er det verdt, når denne konkurransen er over står man på bar bakke, sier Rikke Lie til Seher.no. Foto: Stella PicturesVis mer

Tok til tårene under prøvene

"X Factor"-finalisten med sjansespill i fredagens sending.

SEHER.NO: Fredag kveld er det klart for den tredje livesendingen i høstens "X factor". Forrige fredag var det Stine Terese Tinker Julseth som måtte takke for seg i sangprogrammet, mens det uka før var "Reaching Horizons" som ble stemt ut. Fredag må nok en deltager forlate showet.

Rikke Lie (23), som har fått mye ufrivillig oppmerksomhet etter at produksjonen satte henne opp mot Elin Gaustad i det siste auditionprogrammet, skal for første gang så langt under finalesendingene fremføre en egen låt. Og under generalprøvene fredag tok følelsene overhånd for den blide Aalesund-jenta.

Her kan du se og høre låta Rikke skal synge i fredagens "X Factor" (ekstern lenke).

- Det gikk over styr, ja. Jeg har en tendens til, uansett om låta er min eller ikke, å sette meg litt for mye inn i teksten noen ganger. Og da kom det noen tårer på slutten. Men jeg har ikke tenkt til å gråte under kveldens sending, smiler 23-åringen til Seher.no.

"Better Off" er låta Rikke Lie skal fremføre under showet i Exporama studio på Hellerudsletta. Selv er hun noe hemmelighetsfull rundt hva sangen egentlig handler om.

- Det er en veldig sår låt, og handler egentlig om en "dårlig relasjon". Det er en historie som ligger bak, men om det er min hitorie eller andres vites ikke. Den betyr mye for meg, og det er jo utrolig gøy at Peter Peters tror nok på denne låta til at jeg får synge den under live-sendingen, forteller Rikke, som ikke legger skjul på at hun tar en stor sjanse fredag kveld.

- Presset blir selvsagt stort. Det er risky, og ikke minst et sjansespill. Men det er det verdt, når denne konkurransen er over står man på bar bakke. Da må man ha egne sanger å klamre seg fast til, det er viktig. Det er derfor jeg er i dette gamet, jeg vil skrive egne sanger, sier hun.

I "X Factor" lover nå Rikke Lie å vise flere sider av seg selv.

- Jeg har mer å gå på, mye mer å vise! Det finnes flere Rikke, jeg har mye futt i meg. Folk skal bli kjent med meg på en måte de kanskje ikke er helt klar over ennå, forteller Rikke Lie til Seher.no.

Her kan du høre mer av Rikkes musikk, blant annet hennes nyeste låt, "Lalala" (ekstern lenke).

"X Factor"-finalene ser du på TV 2 fredager kl 20.00.

Har du et tips om deltakerne? Tips oss på
seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Dette bildet forteller det meste

Se et tidligere videointervju med Peter Peters og Rikke Lie her:

[obj:media:8086]