Steve Irwins datter Bindi:

Tok til tårene under hyllest av faren

Det ble et sterkt øyeblikk for Bindi Irwin og resten av familien i Hollywood.

FØLSOMT: Bindi Irwin tok til tårene da hun hyllet faren i en tale i Hollywood tidligere denne uken. Nå har nemlig Steve Irwin fått sin egen stjerne på promenaden «Walk of Fame». Foto: NTB scanpix
FØLSOMT: Bindi Irwin tok til tårene da hun hyllet faren i en tale i Hollywood tidligere denne uken. Nå har nemlig Steve Irwin fått sin egen stjerne på promenaden «Walk of Fame». Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Sjelden har en australier blitt så verdensberømt som krokodillejegeren Steve Irwin. Hans programmer om ville dyr, natur og om bevaring av hjemlandet ble uhyre populære i flere land, blant annet Norge.

IKON: Steve Irwin ble en av verdens mest omtalte menn som følge av sine sprø stunt med ville dyr og hans vinnende vesen. Han døde i 2006, da han ble stukket av en piggrokke. Foto: NTB scanpix
IKON: Steve Irwin ble en av verdens mest omtalte menn som følge av sine sprø stunt med ville dyr og hans vinnende vesen. Han døde i 2006, da han ble stukket av en piggrokke. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det kom derfor som et stort sjokk for verden da det i 2006 ble offentliggjort at han hadde gått bort, bare 44 år gammel. Han ble stukket av en piggrokke i forbindelse med en TV-innspilling, og livet sto ikke til å redde.

Selv om den legendariske krokodillejegeren er borte, lever minnet hans fortsatt. Det var derfor han denne uken endelig fikk en etterlengtet stjerne på Hollywoods berømte «walk of fame».

FAMILIE: Steve Irwins to barn Bindi og Robert hjalp mamma Terri da den avdøde krokodillejegerens stjerne på Hollywoods «Walk of Fame» ble avduket. Video: Splash DV Vis mer

Tok til tårene

Hans to barn, Bindi (19) og Robert (14), var til stede for å hylle den store markeringen. Det ble en tårevåt affære, ifølge Daily Mail.

SE - SÅ STORE: Bindi og Robert var bare barn da faren deres gikk bort. Denne uken var de til stede i USA for å hylle ham, da han fikk en stjerne på promenaden i Hollywood. Foto: NTB scanpix
SE - SÅ STORE: Bindi og Robert var bare barn da faren deres gikk bort. Denne uken var de til stede i USA for å hylle ham, da han fikk en stjerne på promenaden i Hollywood. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hans to barn og hans enke Terri snakket alle under seremonien. For Bindi spesielt ble det hele følsomt, da hun fortalte om hvordan hennes far selv hadde elsket å være der under seremonien.

- Jeg hadde aldri drømt om at dette skulle skje. Sammen skal vi alle dedikere oss til det pappa jobbet så hardt for, fortalte hun, og tørket unna tårene som strømmet nedover kinnet hennes.

GOD KLEM: Det var følsomt å snakke om faren for både Bindi og Robert. Førstnevnte begynte å gråte, og fikk en god klem av mamma Terri. Foto: NTB scanpix
GOD KLEM: Det var følsomt å snakke om faren for både Bindi og Robert. Førstnevnte begynte å gråte, og fikk en god klem av mamma Terri. Foto: NTB scanpix Vis mer

Familien var heldigvis der ved siden av henne, og hun fikk en god gruppeklem når det hele var over. Hun hadde også kjæresten sin, Chandler Powell, til stede under seremonien.

Han måtte derimot sitte i foran scenen mens familien talte. Chandler og Bindi har vært sammen siden 2015.

FORELSKET: Bindi Irwin hadde heldigvis med seg kjæresten som støtte. Hun og Chandler Powell har vært sammen siden 2015. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Bindi Irwin hadde heldigvis med seg kjæresten som støtte. Hun og Chandler Powell har vært sammen siden 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var ikke bare Steve Irwins datter som hyllet faren fra scenen.

- Han var den beste og mest fantastiske samtalepartneren, men også den beste faren, skjøt Robert inn i sin tale.

Det var ikke bare med ord familien valgte å hylle den avdøde TV-helten. Med seg på Hollywoods «Walk of Fame» hadde de nemlig en gigantisk slange, som de poserte med ved siden av den nye stjernen.

HYLLEST: Familien hadde rett og slett med seg en gedigen slange til seremonien, som en hyllest til avdøde Steve. Barna er godt vant med ville dyr, så det håndterte flott. Foto: NTB scanpix
HYLLEST: Familien hadde rett og slett med seg en gedigen slange til seremonien, som en hyllest til avdøde Steve. Barna er godt vant med ville dyr, så det håndterte flott. Foto: NTB scanpix Vis mer

Irwin havner i godt selskap på den berømte promenaden. Stjernen hans ligger rett ved stjernene til blant andre Elizabeth Taylor, Kim Novak og Johnny Cash.

Ga et siste intervju

Før han døde, ble Steve intervjuet på TV. Tidligere i år fortalte datteren Bindi at hun aldri tidligere har orket å se innslaget.

I intervjuet ser man en tydelig rørt Steve som forteller om planene han hadde om å trekke seg tilbake fra kampen om å bevare dyrelivet.

YNDIGE: Steve Irwins barn og familie har vært i rampelyset hele veien. Her er de på rød løper i 2013. Foto: NTB scanpix
YNDIGE: Steve Irwins barn og familie har vært i rampelyset hele veien. Her er de på rød løper i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Når mine barn kan overta ballen som jeg kaller dyreliv og løpe videre med den, er jeg fornøyd. Den dagen de er klare for å påta seg ansvaret, vil jeg gjerne tre til side, sa Steve i TV-intervjuet.

Videre fortalte Steve at det vil gjøre ham veldig stolt den dagen barna viderefører det viktige arbeidet han har startet på.

- Ubeskrivelige følelser

Intervjuet fra farens siste dager fikk datteren til å dele en svært rørende hilsen med sine mange følgere på Instagram.

Bindi - som har fått navnet sitt etter farens mellomnavn - var kun åtte år gammel da hun mistet sin kjære pappa.

I et innlegg hun delte sammen med videoen fra det siste TV-intervjuet med faren, fortalte hun åpenhjertig at hun nå er klar for å vie sitt liv til det arbeidet faren startet.

«Første gangen jeg så intervjuet var kun for noen dager siden, og jeg tror jeg aldri vil kunne klare å beskrive de følelsene som strømmet gjennom kroppen min da videoen var ferdig.»

«Min pappa. Min superhelt. Jeg lover å gjøre mitt beste for å gjøre deg stolt og forsikre deg om at arven din lever for alltid. Et nytt kapittel i livet har begynt når vi nå skal fortsette reisen sammen med Animal Planet. Det er så mye som venter oss, og vi gleder oss til å dele historien som en familie», skrev Bindi i innlegget.

- Går i pappas fotspor

Det er ikke bare datteren som ønsker å følge i den engasjerte farens fotspor. Også sønnen Robert har arvet engasjementet for dyrelivet.

I fjor gjestet han talkshowverten Jimmy Fallons «The Tonight Show». 14-åringens opptreden i programmet minnet tv-seerne og fansen om hans berømte pappa.

MATER: Her mater åtte år gamle Robert Irwin en saltvannskrokodille for første gang. Han er sønn av TV-legenden Steve Irwin, kjent som krokodillejegeren. Steve døde under innspilling i 2006, nå vil sønnen ta familienavnet videre. Video: NTB Scanpix. Vis mer

Sønnen hadde på seg nøyaktig samme type klær som faren, og snakket entusiastisk om dyreliv. Etter tv-opptredenen ble han rost for å fremstå som en tro - om enn litt mindre - kopi av sitt opphav:

- Pappa var faktisk på «The Tonight Show» for ganske lenge siden. Det er stas at jeg kan fortsette i samme fotspor som ham, fortalte han til Jimmy, ifølge The Telegraph.

Det lå nok omtrent i kortene at sønnen til den energiske tv-stjernen skulle bli over gjennomsnittet interessert i dyreliv. I tillegg til å ha to naturvitere som foreldre, tilbrakte Robert nær sagt hele barndommen i familien Irwins egen dyrepark.

- Det ligger naturlig i blodet mitt. Jeg vokste opp i Australia Zoo, og jeg føler meg som verdens heldigste gutt, fortalte Robert.

LES OGSÅ: Krokodillejegerens datter henges ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer