Tok til tårene på vei hjem fra «Jakten»

- Det var litt bittert, innrømmer Christian Fredriks frier.

BLE SENDT HJEM: - Jeg ville gjerne blitt der noen dager til. Samtidig følte jeg at det var vanskelig å være meg selv, forteller Line Ramsvik (til venstre) til Seher.no.
BLE SENDT HJEM: - Jeg ville gjerne blitt der noen dager til. Samtidig følte jeg at det var vanskelig å være meg selv, forteller Line Ramsvik (til venstre) til Seher.no. Vis mer
SEHER.NO: Mandag gjorde årets fire «Jakten på kjærligheten»-bønder nok et valg. Dermed har hver av bøndene kun tre friere igjen å velge i.

Christian Fredrik Sandberg valgte å sende hjem Line Ramsvik (24). Til Seher.no innrømmer Line at hjemsendelsen var - i hvert fall litt - tung å svelge.
 
- Det kom ikke så veldig uventet, og jeg følte jeg tok det pent der og da. Men det kom noen tårer i bilen da jeg var på vei hjem, ja, forteller Ramsvik til Seher.no.

Ifølge den flotte 24-åringen ønsket hun å bli værende på gården slik at hun kunne bli bedre kjent med Christian Fredrik.

- Det var litt bittert å måtte dra hjem, jeg ville gjerne blitt der noen dager til. Samtidig følte jeg at det var vanskelig å være meg selv, jeg er vanligvis mye mer sprudlende enn hva jeg klarte å være i den settingen. I tillegg var det jo tre andre jenter der, som også prøvde å sjekke ham opp, sier hun.

- Ble du forelsket i Christian Fredrik, Line?

- Hvis jeg hadde blitt det, da ville det blitt mye tyngre å måtte reise. Men han er en flott fyr, og jeg kan vel si at jeg ble betatt. Jeg ble ikke kjempeforelsket, men jeg kunne kanskje blitt det, forteller «Jakten»-frieren, som kom godt overens med de andre jentene.
 
- De var veldig koselige, det var godt å ha dem der. Vi hadde det hyggelig sammen, selv om vi jo visste at vi var konkurrenter, forteller Line Ramsvik til Seher.no.

André Olsens frier Lene Berger valgte å trekke seg i mandagens program. Av Josteins Sundbys fire friere var det Kari Grønvold som måtte reise hjem, mens Åge André Brømnes valgte å sende ut Marta Sigveland.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Ikke vant til denne oppmerksomheten