Victoria's Secret Fashion Show:

Tok til tårene på catwalken

Her er høydepunktene fra nattens Victoria's Secret-show.

RØRT: Supermodell-veteranen Adriana Lima (37) gikk sitt 18. og siste Victoria's Secret-show i natt. Det ble en tårevåt affære. Foto: NTB Scanpix
RØRT: Supermodell-veteranen Adriana Lima (37) gikk sitt 18. og siste Victoria's Secret-show i natt. Det ble en tårevåt affære. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Victoria's Secrets undertøysvisning regnes som et av verdens mest spektakulære moteshow, og årets sekvens var intet unntak.

Ingenting var overlatt til tilfeldighetene da en rekke håndplukkede supermodeller, deriblant norske Frida Aasen (23), tok fatt på sitt mest prestisjefulle oppdrag i New York natt til fredag - der tillokkende undertøy, svære englevinger, blendende smykker og fargesprakende konfetti er faste elementer på den glamorøse catwalken.

Dagen derpå har en rekke amerikanske medier oppsummert nattas begivenhet, der særlig én modell går igjen i overskriftene.

Pensjonerer seg

Brasilianske Adriana Lima (37) er nærmest som en veteran å regne på Victoria's Secret-catwalken, og teller atten(!) show etter årets runde.

Og det imponerende tallet stopper altså der. Timer før lystkasterne ble skrudd på i New York, annonserte Lima at hun har bestemt seg for å legge englevingene på hylla.

«Kjære Victoria. Takk for at du har vist meg verden, delt dine hemmeligheter, og ikke minst gitt meg vinger - slik at jeg har lært å fly. Sender all min kjærlighet til verdens beste fans. Klem fra Adriana», skriver den berømte 37-åringen i et emosjonelt Instagram-innlegg.

Limas siste opptreden i Victoria's Secret-stallen ble ikke mindre tåredryppende. Ifølge People fikk modellen, som gjennom karrieren har bært den berømte «Fantasy»-BH-en hele tre ganger, æren av å avslutte showet på spektakulært vis.

YDMYK: Adriana Lima klarte ikke holde tårene tilbake da hun avsluttet verdens mest spektakulære moteshow i natt. Foto: NTB Scanpix
YDMYK: Adriana Lima klarte ikke holde tårene tilbake da hun avsluttet verdens mest spektakulære moteshow i natt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter å ha vist fram undertøysgigantens siste antrekk for kvelden, lot en ydmyk supermodell tårene trille foran hele verden.

- Milepæl

- Dette har alltid vært årets høydepunkt for meg, og jeg er like gira hver gang. Årets show er en milepæl i min karriere, forteller Lima til People.

VETERAN: Adriana Lima (t.v) har en lang fartstid som Victoria's Secret-engel. Her med Heidi Klum og Tyra Banks foran showet i 2002. Foto: NTB Scanpix
VETERAN: Adriana Lima (t.v) har en lang fartstid som Victoria's Secret-engel. Her med Heidi Klum og Tyra Banks foran showet i 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer

37-åringen forteller videre at hun framover kommer til å være synlig i diverse prosjekter tilknyttet kvinners rettigheter, en viktig kampsak for den brasilianske superstjernen.

Gjennom Victoria's Secret-karrieren har Lima rukket å slå følge med en rekke like verdensberømte, og nå pensjonerte catwalkstjerner, deriblant Tyra Banks, Heidi Klum og Gisele Bündchen.

I natt fikk hun selskap av navn som Kendall Jenner, Bella og Gigi Hadid, Winnie Harlow, Elsa Hosk, Candice Swanepoel og Karlie Kloss. Blant årets utvalgte modeller var også nevnte Frida Aasen (23), som gjorde sin catwalkdebut for Victoria's Secret på samme tid i fjor, på plass.

- Uvirkelig

Sørlandsjenta var ikledd et glamorøst undertøyssett i turkis, kombinert med en sølvfarget, transparent topp med klassiske fjærdetaljer. Og det er ingen tvil om at Aasen er stolt over egen prestasjon.

Instagram har den norske modellspiren delt flere øyeblikk fra showet, der hun blant annet skriver at hun «lever ut sin store drøm». I et annet innegg kaller 23-åringen nattens oppdrag for «episk».

Aasen er den første norske modellen som noensinne har gått på Victoria's Secret-catwalken.

STOLT: Frida Aasen smilte fra øre til øre da hun dukket opp på verdens mest prestistjetunge catwalk i natt. Foto: NTB Scanpix
STOLT: Frida Aasen smilte fra øre til øre da hun dukket opp på verdens mest prestistjetunge catwalk i natt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er utrolig glad for å skulle gå i showet. Det er så stor konkurranse for å få plass der, og det gjør det nesten helt uvirkelig, sa hun til Se og Hør da hun ble historisk i fjor, gjennom sin agent Donna Ioanna.

Skrev historie

De amerikanske modellsøstrene Gigi og Bella Hadid skrev også historie i natt, da det var første gang at begge søstrene - og første gang søstre i det hele tatt - medvirket i samme show.

FARGERIK: Gigi Hadid viste fram flere antrekk på catwalken i natt, deriblant dette. Foto: NTB Scanpix
FARGERIK: Gigi Hadid viste fram flere antrekk på catwalken i natt, deriblant dette. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KLASSISK: Bella Hadid på Victoria's Secret-catwalken. I salen satt blant andre artistkjæresten The Weeknd og jublet henne fram, ifølge amerikanske medier. Foto: NTB Scanpix
KLASSISK: Bella Hadid på Victoria's Secret-catwalken. I salen satt blant andre artistkjæresten The Weeknd og jublet henne fram, ifølge amerikanske medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- For å være helt ærlig: Det er helt sinnssykt. Å få gjøre dette sammen med familien er en velsignelse. Dette er en ære for oss begge, fortalte Gigi til nettstedet E! etter opptredenen.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

Tradisjonen tro var også flere verdenskjente artister hyret inn for å krydre nattas begivenhet. I år sto blant andre Shawn Mendes, Kelsea Ballerini, The Chainsmokers, Halsey, Rita Ora, Bebe Rexha og The Struts for de musikalske innslagene.

Hele showet vises på tv i starten av desember, men allerede nå får offentligheten flere smakebiter. Se flere bilder nedenfor:

VICTORIA'S SECRET 2018: Kendall Jenner. Foto: NTB Scanpix
VICTORIA'S SECRET 2018: Kendall Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VICTORIA'S SECRET 2018: Svenske Elsa Hosk. Foto: NTB Scanpix
VICTORIA'S SECRET 2018: Svenske Elsa Hosk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VICTORIA'S SECRET 2018: Winnie Harlow. Foto: NTB Scanpix
VICTORIA'S SECRET 2018: Winnie Harlow. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VICTORIA'S SECRET 2018: Winnie Harlow sammen med Shawn Mendes. Foto: NTB Scanpix
VICTORIA'S SECRET 2018: Winnie Harlow sammen med Shawn Mendes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VICTORIA'S SECRET 2018: Grace Bol. Foto: NTB Scanpix
VICTORIA'S SECRET 2018: Grace Bol. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VICTORIA'S SECRET 2018: Candice Swanepoel. Foto: NTB Scanpix
VICTORIA'S SECRET 2018: Candice Swanepoel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VICTORIA'S SECRET 2018: Romee Strijd. Foto: NTB Scanpix
VICTORIA'S SECRET 2018: Romee Strijd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SAMLET: Flere av modellene gikk sammen på tampen av showet. Foto: NTB Scanpix
SAMLET: Flere av modellene gikk sammen på tampen av showet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FULL JUBEL: Modellene takker publikum etter showet. Foto: NTB Scanpix
FULL JUBEL: Modellene takker publikum etter showet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KJENDISTUNGT: Modellene poserer sammen med flere av nattens artister. Foto: NTB Scanpix
KJENDISTUNGT: Modellene poserer sammen med flere av nattens artister. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Setter fart på forlovelsesryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer