Tok til tårene på åpen gate

Nye bilder av «Venner for livet»-stjernen Courteney Cox vekker oppsikt.

OPPRØRT: Den tidligere Friends-skuespilleren var tydelig lei seg under samtalen. Foto: All Over Press
OPPRØRT: Den tidligere Friends-skuespilleren var tydelig lei seg under samtalen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stakkars Courteney Cox (50)!

Den tidligere «Friends»-stjernen så ut som hun nylig brøt sammen i tårer på åpen gate.

Episoden fant sted i Malibu i California og det hele så svært dramatisk ut: Courteney tørket tårer, gestikulerte heftig med hendene og ble tydelig trøstet av vennen hun snakket med.

Det har vært spekulert i om sammenbruddet kan ha noe å gjøre med Courteneys forhold med sin 12 år yngre forlovede, Johnny McDaid (38).

Men foreløpig har Courteney - som også er kjent fra TV-serien «Cougar Town» ikke kommentert episoden.

EKS-PAR: David Arquette og Courteney Cox møttes på settet til filmen «Scream» og ble senere gift og skilt. Her er de i en scene sammen. Foto: Stella Pictures
EKS-PAR: David Arquette og Courteney Cox møttes på settet til filmen «Scream» og ble senere gift og skilt. Her er de i en scene sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kun én dag før de offentlige tårene ble Courteney sett i strålende humør sammen med eks-mannen David, da det tidligere paret deltok på datteren Cocos (10) fotballkamp.

50-åringen så ikke ut til å være klar over at paparazzi-fotografer fanget opp sammenbruddet.

FAVORITTGJENGEN: Disse seks ble verdenskjente over natten for sine roller i TV-serien Friends. Courteney er nummer fire fra venstre. Foto: All Over Press
FAVORITTGJENGEN: Disse seks ble verdenskjente over natten for sine roller i TV-serien Friends. Courteney er nummer fire fra venstre. Foto: All Over Press Vis mer

Ryktene har enda ikke blitt bekreftet, men dersom de er sanne er det ikke første gang Courteney opplever knute på tråden i kjærlighetslivet sitt – verken i virkeligheten eller på TV-skjermen!

I 2010 kom det frem at Courteney og ektemannen David Arquette (43) gjennomgikk en separasjon, før det i 2013 endte i skilsmisse for paret.

I gjennombruddsrollen som Monica Geller i hitserien Friends var det heller ikke mangel på hjertesorg; Monica gikk gjennom titalls brudd før hun endelig fant kjærligheten med Matthew Perrys (45) karakter Chandler Bing.

LES OGSÅ: Skal hun gifte seg i Europa?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer