Bella Thorne:

Tok til tårene over eksens forlovelse

- Jeg elsker deg for alltid.

REAGERER: Tidligere i år hadde Bella Thorne to kjærester. Nå er hun singel, og den ene eksen (t.v.) har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
REAGERER: Tidligere i år hadde Bella Thorne to kjærester. Nå er hun singel, og den ene eksen (t.v.) har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april var det over og ut for det mye omtalte kjæresteforholdet til Disney-stjernen Bella Thorne (21). Da hadde hun nemlig i en periode hatt to kjærester samtidig, Youtuberen Tana Mongeau (21) og rapperen Mod Sun (32), hvis egentlige navn er Derek Smith.

I februar var det spikeren i kista for forholdet mellom Bella og Tana, og bare halvannen måned senere var det også slutt mellom 21-åringen og rapperen.

Men nå ser det ut til at i hvert fall en av dem har gått videre. På sin Instagram-story mandag kveld kunne nemlig Tana avsløre den gledelige nyheten om at hun har forlovet seg med YouTube-kollega Jake Paul (22).

Forlovelsen kom trolig som et sjokk på mange, inkludert Bella Thorne, som for bare få måneder siden var i et forhold med Tana. Ifølge People har 21-åringen reagert ved å legge ut et bilde av seg selv - der tårene tydelig renner nedover kinnene hennes.

- Når eksen din forlover seg, skriver hun til bildene, etterfulgt av en rekke emojier som gråter.

Bildet er delt på det Instagram beskriver som «Finsta», kjendisers ukjente profiler hvor de deler «mer ekte bilder», ifølge People.

Hvorvidt forlovelsen ble kjent for Bella samtidig som for offentligheten er ikke kjent, men mye kan tyde på at hun har beholdt vennskapet med eksen.

- OMG, skriver nemlig Tana under eksens bilde.

Også på sin originale Instagram-profil har Bella delt noen ord til eksen, som angivelig ble fridd til på bursdagen sin.

- Gjennom tykt og tynt. Jeg elsker deg Tana, gratulerer med dagen du vakre, vakre, spesielle jente, skriver hun til et bilde hvor de to ser ut til å være i ferd med å kysse hverandre.

- Jeg elsker deg for alltid, kommenterer Tana.

Det var først i oktober i fjor at trioen, bestående av Bella, Tana og Mod Sun, bekreftet at de var i et forhold. Det gjorde Bella selv, da hun i et intervju med Los Angeles Times fortalte at hun hadde funnet lykken med en mann og en kvinne.

TÅRER: Skuespilleren la ut tårevåt video etter å ha blitt kritisert for lekkede nakenbilder. Vis mer

Polyamorøs

I et større intervju med Gay Times, gjengitt av blant annet People i januar, fortalte Disney-stjernen om det mange beskriver som et uvanlig forhold.

Blant annet påpekte 21-åringen at hun har møtt mange mennesker som har hatt vanskeligheter med å forstå hvorfor man velger bort et «tradisjonelt», monogamt parforhold.

- Jeg tror egentlig ingen klarer å begripe de båndene jeg har med Mod eller Tana. Vi fleiper med det å være polyamorøse, men vi setter ikke et stempel på det, og ønsker ikke å bli satt i bås. Det er som det er, sa hun.

Videre mente skuespilleren at mange har konkrete forestillinger om seksuelle legninger, men at det ikke er så svart og hvitt som mange tror.

- I denne verdenen tenker folk gjerne: «Du er enten homofil eller heterofil, det finnes ingen mellomting. Dersom du lå med en gutt én gang, så må du jo være homofil?». Det er ikke slik det er, det kalles flytende seksualitet, fortalte Bella til Gay Times, ifølge Page Six.

RYKTER: Flere kjendiser har opplevd at det spres rykter om dem. Dette er de villeste ryktene de har hørt om seg selv. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Sondre Rahm / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Hun er hodestups forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer