TOK TIL TÅRENE: Nanna Dahlen måtte få trøst av Kevin Guzon etter å ha blitt offer for sin andre parsplitt. Foto: TV3
TOK TIL TÅRENE: Nanna Dahlen måtte få trøst av Kevin Guzon etter å ha blitt offer for sin andre parsplitt. Foto: TV3Vis mer

Tok til tårene i "Paradise"

- Hvorfor skal alt skje meg?

SEHER.NO: - Å være inne på hotellet er som en trykkoker. Når noe går bra, blir du kjempeglad og når du blir lei deg blir følelsene sterke, sier Nanna Dahlen til Seher.no

22-åringen tok mandag kveld til tårene da hun for andre gang ble offer for en parsplitt og måtte gå den tunge veien alene til solo-rommet i TV3-realityserien "Paradise Hotel".

Trøstende ord fra Kevin Guzon (27) kunne ikke forhindre at Tønsbergjenta følte seg urettferdig behandlet da nykommeren Negar Khan (24) valgte Nannas romkamerat som sin nye partner.

- Det føltes helt uvirkelig, men jeg kan jo skjønne henne. Kevin er blid og utadvendt, mens de andre guttene kanskje holdt seg litt mer tilbake overfor den nye jenta, sier Nanna - som også måtte forlate Kevin da Noor Kamil splittet dem i seriens første uke.

Bollywood-skuespilleren Negar Khan hevder hun ble tatt på senga av Nannas kraftige reaksjon.

- Jeg ble litt sjokkert over reaksjonen hennes, og tenkte "Oh my god". Jeg skjønte ikke hvorfor hun tok det så tungt. Jeg spurte alle gutta om hvordan forhold de hadde til partneren sin, og Kevin sa han hadde hatt så mange partnere allerede at han hadde ikke blitt skikkelig kjent med noen av dem, sier hun til Seher.no.

Nanna hevder hun har forståelse for Negars valg, men legger ikke skjul på at hun gjerne skulle ha byttet plass med en av de andre jentene.

- Jeg føler at det er flere som har sittet trygt hele tiden, mens jeg har vært i faresonen, sier hun til Seher.no.

Paradise Hotel ser du mandag til torsdag på TV3.

LES OGSÅ: Her er den første Paradise-sexen