GRÅTKVALT: - Jeg gråt ikke på grunn av den jævla kampen. Jeg gråt fordi paparazziene ikke har sjel i det hele tatt, skriver Kendra Wilkinson på sin Twitter-profil. Foto: All Over Press
GRÅTKVALT: - Jeg gråt ikke på grunn av den jævla kampen. Jeg gråt fordi paparazziene ikke har sjel i det hele tatt, skriver Kendra Wilkinson på sin Twitter-profil. Foto: All Over PressVis mer

Tok til tårene i full offentlighet

- De brydde seg ikke i det hele tatt, twitrer Kendra Wilkinson.

SEHER.NO: Søndag gikk den store Superbowl av stabelen, der Indianapolis Colts møtte New Orleans Saints. Etter kampen ble flere tilskuere vitner til en svært følelsesladd affære. I sentrum: Realitystjernen Kendra Wilkinson (24).
 
Indianapolis Colts' tapte den prestisjefylte kampen. Men det var ikke derfor Kendra Wilkinson hastet gråtende ut fra stadion med sin baby i armene, melder People.

"Jeg gråt ikke på grunn av den jævla kampen. Jeg gråt fordi paparazziene ikke har sjel i det hele tatt... De ville ikke la meg og familien være alene", skriver Kendra på sin Twitter-profil.
 
Realitystjernens mann, Hank Baskett, spiller på det tapende Super Bowl-laget. Men Wilkonson forsikrer alstå at det ikke hadde noe å si for at hun tok til tårene denne gang.

"Folk liker å vri og vende på dette. Vi spurte paparazziene om å stoppe på grunn av babyen. De var alt for nære og brydde seg ikke i det hele tatt", mener hun.

Det var i desember at "The Girls next door"-stjernen og ektemannen fikk en liten sønn som fikk navnet Hank Baskett IV.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Nå føder hun!