Isabel Raad:

Tok til tårene da hun møtte Kim Kardashian

Isabel Raad har vært fan av Kardashian-familien i mange år. I sommer fikk hun se en av dem.

TOK TIL TÅRENE: Blogger og YouTuber Isabel Raad tok til tårene da hun fikk øye på Kim Kardashian. Foto: Privat
TOK TIL TÅRENE: Blogger og YouTuber Isabel Raad tok til tårene da hun fikk øye på Kim Kardashian. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Ved flere anledninger har bloggeren Isabel Raad (23) uttrykket hvor stor fan hun er av den berømte Kardashian-familien, og at det er Kim Kardashian (37) som står aller høyest.

Det ble derfor tårer i Los Angeles da den norske bloggeren bare var et par meter unna realitystjernen tidligere i sommer, noe hun selv har dokumentert på sin YouTube-kanal.

Til Se og Hør forteller Isabel om opplevelsen.

- Det var veldig stort for meg, skikkelig gøy. Jeg har vært en fan kjempelenge og har sett alle episodene av «Keeping up With The Kardashian», sier hun ,og legger til at hun til å begynne med ikke trodde det var sant.

- Jeg håpet virkelig at jeg skulle få mulighet til å ta et bilde med henne, det var målet, men det gikk ikke. Men det er så stort å ha sett henne. Alle menneskene som var der tok helt av, forteller Isabel.

Følelsene tok overhånd

Som en av landets mest populære bloggere og Youtubere, har Isabel delt det store øyeblikket med følgerne sine. Tilbakemeldingene har strømmet på.

- Folk synes det er heftig. De vet hvor stor fan jeg er, sier hun til Se og Hør.

I videoen på YouTube ser man tydelig hvor mye det betydde for bloggeren å se Kim Kardashian på nært hold. I videoen ser man Isabel stå i en lang kø for å komme inn på en av Kims flere butikker - men da det viser seg at Kim faktisk er til stede, tar følelsene helt overhånd for den norske bloggeren.

- Jeg begynner å grine, dette er så sykt, sier hun i videoen, mens tårene renner etter glimtet av sitt store idol.

KIM KARDASHIAN: Isabel Raad har i mange år vært stor fan av realitystjernen Kim Kardashian. Her er Kim avbildet i Los Angeles tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
KIM KARDASHIAN: Isabel Raad har i mange år vært stor fan av realitystjernen Kim Kardashian. Her er Kim avbildet i Los Angeles tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre forteller Isabel at hun på et punkt bare slapp alle tingene sine, og løp etter Kim Kardashian etter at hun fikk øye på henne.

- Det er litt kleint å tenke på i etterkant, men jeg la faktisk på sprang etter henne. Men hun gikk ikke så langt før hun gikk gjennom en dør som var sperret, forteller bloggeren skuffet over ikke å ha fått et bilde med den berømte stjernen.

Stor forandring

Kim Kardashian er for mange kjent for den mye omtalte rumpa, som flere mener skal være operert. Her til lands har Isabel selv fått mye oppmerksomhet for sine kroppsendringer - noe hun flere ganger har snakket åpent om på bloggen.

I 2015 deltok Isabel Raad (23) i «Paradise Hotel» for første gang. I år sjekket hun inn på nytt på reality-hotellet, som en av de såkalte legendene.

Da Se og Hør møtte Stavanger-jenta i Mexico i forbindelse med årets innspilling, fikk hun et gjensyn med 2015-utgaven av seg selv.

FORANDRET SEG: Isabel Raad var for første gang med på «Paradise Hotel» i 2015. I år kan hun sjekke inn på nytt, og Stavanger-jenta legger ikke skjul på at mye har forandret seg siden sist. Video: Marie Røssland Vis mer

Og Isabel la ikke skjul på at mye har forandret seg siden sist hun deltok i TV3-programmet, både på utsiden og innsiden.

- Jeg ser ikke sånn ut lenger nå, uttalte hun da hun så et videoklipp av seg selv.

Store overskrifter

Det er imidlertid ikke bare utseende Isabel har fått oppmerksomhet for den siste tiden.

Tidligere i sommer avslørte 24-åringen på bloggen sin at det nå er slutt mellom henne og kjæresten Pierre Louis Olsson (24) som hun møtte på det skandaleombruste hotellet i 2015.

- Dessverre har vi valgt å gå fra hverandre. Det har vært veldig tungt for oss en stund nå, da begge har vært forberedt på at dette kom til å skje før eller siden, skrev hun på bloggen.

Ifølge Raad gikk duoen fra hverandre som venner, uten dramatikk.

- Jeg er så utrolig glad i Pierre og det kommer jeg for alltid til å være. Han er virkelig verdens fineste person med et hjerte av gull, skrev hun blant annet.

Trekantdrama

Isabel og Pierre har gjennom årene skapt store overskriver med deres turbulente forhold.

Martine Sjøhaug og Pierre Louis Olsson vant Paradise Hotel 2015 og kjærligheten. Intervjues av Se & Hør i etterkant av finalen for å se tilbake på opplevelsen inne på hotellet. Vis mer

I 2015-versjonen av «Paradise Hotel» var det Olsson og partneren Martine Sjøhaug som stakk av med seieren. Etter hjemkomsten til Norge ble de to raskt kjærester, men i juli 2015 kom nyheten om at de tidligere turtelduene hadde gått fra hverandre.

Pierre innrømmet kort tid etter at han hadde vært utro mot Martine, blant annet med realitykollegaen Isabel Raad, som var bestevenninnen til Martine.

I november samme år skrev Pierre på sin blogg at han var forelsket på nytt, denne gangen i Isabel Raad.

«Nå vet dere det - jeg og Isabel dater. Jeg liker henne kjempegodt og har gjort alt for å vinne hennes tillit. Vi har virkelig bra sammen og jeg har aldri opplevd en sånn kjemi med en jente før. Jeg vet ikke hva jeg har vært tidligere i livet mitt, men nå er jeg forelsket», skrev han den gangen.

Dette førte til en åpenlyst krangel mellom de tre ovennevnte personene som også skapte store overskrifter i de norske mediene.

LES OGSÅ: - Vi er gravide alle sammen

Klipp fra Paradise Hotel Norge: Miss Paradise (Sara) sender ut Isabel på parseremonien til Isabel´ s store fortvilelse. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer