Miley Cyrus:

Tok tatovering til minne om ferien med Kaitlynn

Miley har satt et permanent minne om Italia-ferien på kroppen sin.

NYLIG SINGEL: Nylig kom nyheten om at Miley Cyrus og Liam Hemsworth har gått fra hverandre. Omtrent samtidig ble hun sett kyssende med en påstått ny flørt på ferie i Italia. Foto: NTB Scanpix
NYLIG SINGEL: Nylig kom nyheten om at Miley Cyrus og Liam Hemsworth har gått fra hverandre. Omtrent samtidig ble hun sett kyssende med en påstått ny flørt på ferie i Italia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at nyheten kom om at Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) har gått hvert til sitt, har det blåst kraftig rundt det tidligere stjerneparet.

Like før bruddnyheten ble kjent, ble Miley observert sammen med Brody Jenners (35) eks, Kaitlynn Carter (30), på en luksuriøs ferie ved Comosjøen i Italia.

Det ble tatt flere bilder av Miley og Kaitlynn i hete omfavnelser, noe som fikk verden til å tro at hun allerede er kommet over den australske eksen. De nysingle jentene har hengt sammen i Los Angeles nesten uavbrutt siden turen, og spekulasjonene om hvorvidt de har en flørt på gang har ikke gitt seg.

Tok tatovering

Nå viser det seg at den frigjorte popstjernen, som tidligere har uttalt at hun er panseksuell, har gjort noe som neppe får spekulasjonene til å avta med det aller første.

Den kjente tatovøren Doctor Woo delte nylig bilde på sin Instagram av Mileys nyeste tatovering - som er inspirert av den hete Italia-turen.

- Kul skulptur Miley fant i Italia, skriver tatovøren under Instagram-bildet.

Kunstverket, som er plassert på den nedre delen av Mileys venstre arm, er visstnok familiesymbolet til Visconti av Milan, en italiensk adelsfamilie som hersket over Sardinia og hertugdømmet Milano i middelalderen.

At «Slide Away»-sangeren tar en tatovering inspirert av Italia, og det kort tid etter at hun var der på ferie for å koble av etter bruddet, er neppe tilfeldig.

TATOVERT: Miley Cyrus har over 20 ulike tatoveringer rundt om på kroppen. Her viser hun frem noen av dem på rød løper i 2013. Foto: NTB scanpix
TATOVERT: Miley Cyrus har over 20 ulike tatoveringer rundt om på kroppen. Her viser hun frem noen av dem på rød løper i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Miley har mange tatoveringer og tar dem ofte som minne om situasjoner hun står i. Nå har hun også et minne om Italia-turen med Kaitlynn permanent på kroppen sin.

Bildene av Miley og Kaitlynn vekket oppsikt hos mange, men forrige uke uttalte en kilde til Page Six at popstjernen aldri var utro mot ektemannen. Og i går valgte Miley selv å slå hardt tilbake mot utroskapsryktene i en lang tirade på Twitter.

Har levert skilsmissepapirene

Mange fans har håpet på at stjerneparet, som tidligere har hatt et langvarig av-og-på-forhold, ville jobbe med forholdet og prøve å finne tilbake til hverandre, slik de altså har gjort flere ganger tidligere.

Denne gangen kan det derimot se ut til at det er over for godt mellom Miley og Liam.

Onsdag leverte nemlig Hemsworth inn skilsmissepapirene - kun elleve dager etter at bruddnyheten ble kjent, melder TMZ.

Ifølge rettsdokumentene nettstedet sitter på, har den australske skuespilleren oppgitt standardfrasen «uforenelige forskjeller» som årsak til bruddet.

- Liam er ferdig med ekteskapet og ønsker å komme seg videre, forteller kilder til TMZ.

Vis mer

LES OGSÅ: - Det foregikk aldri noe bak ryggen hans

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer