Miley Cyrus:

Tok tatovering til minne om ferien med Kaitlynn

Miley har satt et permanent minne om Italia-ferien på kroppen sin.

NYLIG SINGEL: Nylig kom nyheten om at Miley Cyrus og Liam Hemsworth har gått fra hverandre. Omtrent samtidig ble hun sett kyssende med en påstått ny flørt på ferie i Italia. Foto: NTB Scanpix
NYLIG SINGEL: Nylig kom nyheten om at Miley Cyrus og Liam Hemsworth har gått fra hverandre. Omtrent samtidig ble hun sett kyssende med en påstått ny flørt på ferie i Italia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at nyheten kom om at Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) har gått hvert til sitt, har det blåst kraftig rundt det tidligere stjerneparet.

Like før bruddnyheten ble kjent, ble Miley observert sammen med Brody Jenners (35) eks, Kaitlynn Carter (30), på en luksuriøs ferie ved Comosjøen i Italia.

Det ble tatt flere bilder av Miley og Kaitlynn i hete omfavnelser, noe som fikk verden til å tro at hun allerede er kommet over den australske eksen. De nysingle jentene har hengt sammen i Los Angeles nesten uavbrutt siden turen, og spekulasjonene om hvorvidt de har en flørt på gang har ikke gitt seg.

Tok tatovering

Nå viser det seg at den frigjorte popstjernen, som tidligere har uttalt at hun er panseksuell, har gjort noe som neppe får spekulasjonene til å avta med det aller første.

Den kjente tatovøren Doctor Woo delte nylig bilde på sin Instagram av Mileys nyeste tatovering - som er inspirert av den hete Italia-turen.

- Kul skulptur Miley fant i Italia, skriver tatovøren under Instagram-bildet.

Kunstverket, som er plassert på den nedre delen av Mileys venstre arm, er visstnok familiesymbolet til Visconti av Milan, en italiensk adelsfamilie som hersket over Sardinia og hertugdømmet Milano i middelalderen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer