NÅR ENDEN ER GOD: Den populære bloggeren Sophie Elise forteller til Seoghør.no at rumpetatoveringen ble gjort spontant, og at hun bnå planlegger flere tatoveringer. Foto: Andreas Fadum / Sophie Elise Isachsen
NÅR ENDEN ER GOD: Den populære bloggeren Sophie Elise forteller til Seoghør.no at rumpetatoveringen ble gjort spontant, og at hun bnå planlegger flere tatoveringer. Foto: Andreas Fadum / Sophie Elise Isachsen Vis mer

Tok tatovering på rumpa

- Det var en spontan greie, sier blogger Sophie Elise til Seoghør.no.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den populære bloggeren Sophie Elise Isachsen (19) er kjent for å gå sine egne veier, og er ikke redd for å pynte på kroppen.

Denne gangen har den søte nordlendningen fått tatovering på rumpa.

I et innlegg på bloggen sin forteller 19-åringen til leserne sine:

«Jeg nevnte jo i går at jeg har tatt en ny tatovering som jeg gjerne vil vise dere nå. Jeg var innom «Art & soul tattoo» her i Oslo etter å ha gjort litt research etter studioer, for nå vil jeg begynne prosessen med å få mer blekk på kroppen. Masse mer. Så, selv om jeg bare var innom for en konsultasjon endte jeg opp med en liten tatovering likevel BAD ASS! Haha, så tacky, så rart men også så UTROLIG kult! Jeg elsker den».

Hun utdyper overfor Seoghør.no:

- Det gjorde ikke vondt, og var bare en spontan greie som jeg ikke hadde tenkt gjennom i forkant!

Skal tatoveres i fire timer

- Du skriver på bloggen at du på søndag skal tatoveres i fire timer, kan du avsløre hvordan den neste tatoveringen blir?

- Jeg skal ha flere, ja! Men hva den nye tatoveringen blir er en hemmelighet enn så lenge, sier hun til Seoghør.no.

Totalt har Sophie Elise, kjent fra TV-serien «Bloggerne» på TV 2 Bliss, hele ni tatoveringer på kroppen - blant annet en på innsiden av leppen og en under brystene.

- Har foreldrene dine kommentert din nyeste rumpetatovering?

- Hehe, nei! De har ikke sagt noe som helst.

Se Sophie Elise snakke om neseoperasjonen i TV 2 Bliss-serien Bloggerne:

LES OGSÅ: - Jeg ble frosset ut av slektninger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer