Kjendisenes tatoveringer:

Tok tatovering i fylla og «vasket» den med tyrkershots

«Grusom» sydentatovering og «Norges største tramp stamp» er blant kjendisenes pinligste kroppskunst.

FASCINASJON FOR TATOVERINGER: Adam Schjølberg, Henriette Lien og Kristin Gjelsvik har alle tatoveringer. Noen av verkene er imidlertid litt mindre gjennomtenkt enn andre. Foto: Christian Roth Christensen / Nina Hansen / TV 2
FASCINASJON FOR TATOVERINGER: Adam Schjølberg, Henriette Lien og Kristin Gjelsvik har alle tatoveringer. Noen av verkene er imidlertid litt mindre gjennomtenkt enn andre. Foto: Christian Roth Christensen / Nina Hansen / TV 2 Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): - Folk spør meg om hvor mange tatoveringer jeg har, og det kan jeg ikke svare på lenger, for det blir bare én stor tatovering til slutt, sier moteprofilen Storm Pedersen (36).

Stylisten, blant annet kjent fra TV3-serien «Top Model», er en av flere norske kjendiser med en overhengende fascinasjon for tatoveringer. Seoghør.no har spurt flere av disse om sine første tatoveringer - samt deres mest pinlige kroppskunst.

Storm Pedersen nøler umiddelbart på spørsmålet om hans pinligste tatovering, før han straks gir etter: Han har nemlig tatovert sitt eget fornavn på ryggen.

- Jeg har noen rare greier på ryggen, blant annet Norges største «tramp stamp». Det er så pinlig at jeg nesten ikke vil snakke om det, men det står altså «Storm», sier han, etterfulgt av rungende latter.

- Ironisk distanse

«Tramp stamp» er et populært, men lite smigrende begrep som brukes om tatoveringer på nedre del av ryggtavla. Men at han angrer på tatoveringen, skal han ikke ha på seg.

- Jeg har lært meg å ikke bli flau over det. Jeg har ironisk distanse til det, så det går fint. Men jeg kunne like gjerne hatt telefonnummer og sivilstatus; «Singel?», fleiper han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer