Ariana Grande:

Tok tatovering - derfor hånes hun nå

Stjernens sju ringer ble omgjort til en japansk grill.

BOMMET: Ariana Grande skulle tatovere seg for å feire sin nye singel. Det gikk ikke helt etter planen. Foto: NTB scanpix
BOMMET: Ariana Grande skulle tatovere seg for å feire sin nye singel. Det gikk ikke helt etter planen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det virker som det ikke er noen brems på Ariana Grande (25) om dagen. Hun har dominert hitlistene i USA det siste halvåret med en rekke singler, deriblant den mye omtalte «thank u, next» - som kan sies å ha vært en hyllest til eksene hennes.

Hennes nyeste låt bærer navnet «7 rings» og er en slags feelgood-raplåt. Her synger hun om seg selv, om sin berømmelse og om sin rikdom. Ifølge Celebrity Net Worth er popstjernen verdt omtrent 50 millioner dollar, eller 425 millioner norske kroner.

Syv diamantringer

Det kommer derfor kanskje ikke som noen overraskelse at hun for en stund siden kjøpte syv diamantringer, slik at hun og seks gode venninner kunne matche. Derav kom låtnavnet, som hun nylig bestemte seg for å tatovere.

Problemet er bare at Ariana har bommet litt på stavelsen.

Da hun la ut bilde av sin nye tatovering på Instagram, var fansen raskt ute med å påpeke at hun ikke hadde fått «7 rings» impregnert i huden.

Vis mer

Tatoveringsblemme

Vi har alle hørt myter om ungdom som tatoverer kinesiske eller japanske tegn med gode intensjoner, gjerne på lugubre tatoveringssjapper i Syden. Deretter finner de ut at det de trodde de hadde tatovert ikke stemte, og at det faktisk står noe helt annet på huden deres.

Dette fikk Grande erfare nå. Hun er selv dreven i japansk, men akkurat denne gangen feilet hun. Ifølge CNN betyr stjernens nye tatovering, som da altså egentlig skal bety sju ringer, «shichirin».

For de av dere som ikke er godt kjent med det japanske kjøkken, er shichirin en type grill som fyres opp med kull. For amerikanernes del oversettes det til «Japanese style bbq grill». Ariana Grande har med andre ord gått inn med en intensjon om å tatovere navnet på sin nyeste singel, men forlot sjappa med navnet på en japansk kullgrill.

Fansen er ikke nådige i sin kritikk av stjernen. Hun har slettet bildet fra Instagram etter at fans, især japansktalende, pekte ut feilen.

Hun har heldigvis også selvironi, noe hun har vist flere ganger før. I en melding på Twitter, som hun også har slettet, skrev hun følgende om tatoveringsblemmen:

- Jepp, jeg glemte tegnene «つの指» som burde vært mellom der. Det gjorde jævlig vondt, men det ser fortsatt bra ut. Jeg hadde nok ikke klart enda et symbol, haha. Heldigvis flasser man det fort vekk på dette stedet, så det kommer ikke til å vare», skrev hun, og fortsatte:

- Om jeg savner den når den forsvinner klarer jeg å lide meg gjennom hele greia neste gang. Men … Jeg er også en stor fan av små griller, skrev stjernen humoristisk.

I HARDT VÆR: Fredag ble Aretha Franklin begravet i Detroit. I den forbindelse opptrådte Ariana Grande under seremonien - som ble ledet av biskop Charles H. Ellis III (60). Sistnevnte sto imidlertid for en situasjon som han seinere har måttet beklage for. Video: NTB Scanpix Vis mer

Dekket opp

Dette er faktisk ikke første gang Ariana Grande skaper overskrifter på grunn av blekk. Da hun og komiker Pete Davidson (24) gikk hver til sitt i fjor, måtte hun kaste seg rundt.

Mens de var kjærester tok nemlig de unge turtelduene flere matchende tatoveringer. Allerede før bruddet ble offentlig kjent valgte imidlertid Pete å dekke over en tatovering på halsen, som var dedisert til kjæresten.

I juni tatoverte han en sort kaninmaske, den ikoniske masken Ariana har på seg på albumcoveret til «Dangerous Woman», på halsen. Den har nå blitt omgjort til et stort, sort hjerte. Ariana delte på sin side en video på Instagram-stories, der man så en splitter ny tatovering på hennes venstre hånd.

Mens tatoveringen tidligere viste ordet «Reborn», er dette nå blitt dekket over med en olivengren.

KJÆRLIGHETSTATOVERING: Det er denne tatoveringen Ariana Grande har valgt å dekke over. Foto: NTB scanpix
KJÆRLIGHETSTATOVERING: Det er denne tatoveringen Ariana Grande har valgt å dekke over. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Reborn»-tatoveringen var nemlig en av tatoveringene duoen tok sammen, og da de dukket opp sammen på den røde løperen under MTV Video Music Awards i august, kom tatoveringene tydelig frem.

Duoen har også skriften «H2GKMO», som står for «Honest to God, knock me out», på høyrehånda, men det er ikke kjent om det tidligere paret har dekket til den eller ei.

LES OGSÅ: - Kastet ektemannen på dør etter inkassokrav

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer