Tok tak i Gagas bak

Foran fans og presse grep Taylor Kinney tak i Lady Gagas rumpe.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det er sjeldent Lady Gaga (28) viser seg sammen med kjæresten Taylor Kinney (32), men det er ingen tvil om at de to har beholdt gnisten seg i mellom.

Fansen hylte Gagas navn da hun kom ut fra leiligheten sin i New York tidligere denne uken, og artisten gikk bort for å klemme og signere autografer. Kort tid etter kom Kinney spankulerende forbi og kunne ikke dy seg da han så kjærestens spretne bakende.

Med et skøyeraktig smil om munnen grep Taylor tak i Gagas rumpe og klemte til. Sangeren ser et øyeblikk ut til å være forvirret før hun ser hvem synderen er og gliser mot kjæresten.

Se det morsomme øyeblikket i videoen over.

Paret har vært sammen siden sommeren 2011 og Kinney har tidligere fortalt at han ønsker å stifte familie med den eksentriske sangeren.

- Jeg er reservert. Det er ikke hun. Av en eller annen grunn fungerer det. Vi er i et seriøst forhold og jeg er en veldig heldig fyr, har han tidligere fortalt E! News.

TOK GREP: Taylor klarte ikke å la være da kjæresten Lady Gaga snakket med fansen.  Foto: Splash News
TOK GREP: Taylor klarte ikke å la være da kjæresten Lady Gaga snakket med fansen. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Dette antrekket er avskyelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer