TOK T-BANEN TIL JOBB: Katie Holmes på T-banen på vei til øving for «Dead Accounts» på Manhattan.   Foto: All Over Press
TOK T-BANEN TIL JOBB: Katie Holmes på T-banen på vei til øving for «Dead Accounts» på Manhattan. Foto: All Over Press Vis mer

Tok t-banen på vei til ny jobb

- Det er fantastisk, sier den nyskilte skuespillerinnen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Endelig smiler Katie Holmes (33) igjen!

Nå er den nyskilte skuespillerinnen tilbake på jobb, i Broadway-oppsetningen «Dead Accounts».

- Det er fantastisk å være tilbake igjen. Vi er midt oppi øvingen nå, og det er veldig spennende. Jeg tror folk kommer til å både le og bli rørt, sier hun til HelloMagazine.

Hun hadde sin scenedebut for fire år siden i Arthur Millers «All my sons», og har gledet seg til å komme tilbake igjen til teateret.

- Jeg har hatt lyst til å stå på scenen helt siden «All My Sons». Det er virkelig flott å gjøre et nytt stykke der man skal få folk til å le - forhåpentligvis, fortalte hun til New York Daily News forrige uke.

FÅ MED DEG UKENS SPLITTER NYE SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Eksmannen Tom Cruise (50), som ikke har sett parets datter Suri (6) på lang tid, er for tiden i London hvor han spiller inn filmen «All you need is kill».
 
Det ryktes at han ønsker å bryte med scientologikirken, etter at han selv har begynt å lure på om den mye omdiskuterte kirken har ødelagt hans tre tidligere ekteskap.

Han han har distansert seg selv fra personene i kirken, og han har brukt mye tid med venner som ikke er en del av religionen - forrige uke feiret han bursdagen til skuespillerkollega Matt Damon (44), og ble observet sammen med kompisen mens de to fikk ris på baken av en drag-artist.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Katie Holmes beholder alle luksusgavene fra ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer