Tok t-banen på vei til ny jobb

- Det er fantastisk, sier den nyskilte skuespillerinnen.

TOK T-BANEN TIL JOBB: Katie Holmes på T-banen på vei til øving for «Dead Accounts» på Manhattan.   Foto: All Over Press
TOK T-BANEN TIL JOBB: Katie Holmes på T-banen på vei til øving for «Dead Accounts» på Manhattan. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Endelig smiler Katie Holmes (33) igjen!

Nå er den nyskilte skuespillerinnen tilbake på jobb, i Broadway-oppsetningen «Dead Accounts».

- Det er fantastisk å være tilbake igjen. Vi er midt oppi øvingen nå, og det er veldig spennende. Jeg tror folk kommer til å både le og bli rørt, sier hun til HelloMagazine.

Hun hadde sin scenedebut for fire år siden i Arthur Millers «All my sons», og har gledet seg til å komme tilbake igjen til teateret.

- Jeg har hatt lyst til å stå på scenen helt siden «All My Sons». Det er virkelig flott å gjøre et nytt stykke der man skal få folk til å le - forhåpentligvis, fortalte hun til New York Daily News forrige uke.

FÅ MED DEG UKENS SPLITTER NYE SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Eksmannen Tom Cruise (50), som ikke har sett parets datter Suri (6) på lang tid, er for tiden i London hvor han spiller inn filmen «All you need is kill».
 
Det ryktes at han ønsker å bryte med scientologikirken, etter at han selv har begynt å lure på om den mye omdiskuterte kirken har ødelagt hans tre tidligere ekteskap.

Han han har distansert seg selv fra personene i kirken, og han har brukt mye tid med venner som ikke er en del av religionen - forrige uke feiret han bursdagen til skuespillerkollega Matt Damon (44), og ble observet sammen med kompisen mens de to fikk ris på baken av en drag-artist.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Katie Holmes beholder alle luksusgavene fra ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer