Tok smykketyver på fersken

- Det er ikke slik de ønsket å starte julen.

RUNDSTJÅLET: Peter Crouch og kona Abbey fikk en trist åpning på julen da de tok en gjeng smykketyver på fersken i deres hjem. Foto: STELLA PICTURES
RUNDSTJÅLET: Peter Crouch og kona Abbey fikk en trist åpning på julen da de tok en gjeng smykketyver på fersken i deres hjem. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Innbruddstyver som bevisst angriper hjemmene til rike fotballspillere har lenge vært et problem i Storbritannia, og onsdag var det den engelske landslagsspilleren Peter Crouch (30) og hans modellkone Abbey (25) som fikk kjenne kjeltringenes herjinger på kroppen.

Da ekteparet kom hjem fra sykehuset, hvor Peter Crouch hadde blitt sjekket for hjernehinnebetennesle, støtte de ifølge The Sun på flere tyver, som var i ferd med å tømme huset deres for smykker og andre verdisaker.

Tyvene - som skal ha tatt seg inn via et kjøkkenvindu - la på sprang da de ble tatt på fersken, men kom seg ifølge avisen unna med smykker verdt over en million kroner.

Ekteparet Crouch - som har den ni måneder gamle datteren Sophia Ruby sammen - skal ha blitt svært rystet etter det uventete møtet.

- Det er ikke slik de ønsket å starte julen, sier en kilde nær paret til The Sun.

Peter Crouch skal også i 2006 ha blitt offer for en tyveribande, da han spilte for fotballklubben Liverpool.

Politiet skal fortsatt være på jakt etter onsdagens gjerningsmenn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Abbey Crouch tok med babyen på jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer