Vanessa Trump, Donald Trump jr. og Aubrey O’Day:

- Tok sjokk-telefon til mannens elskerinne

Den forsmådde kona til Donald Trumps sønn skal ha blitt ytterst ufin over telefonen.

RASENDE: Ifølge Page Six skal Vanessa Trump (bildet t.v.) ha ringt til Aubrey O'Day (t.h.) og skjelt henne ut i stygge vendinger etter at hun fant ut om affæren hennes med Donald Trump jr. Foto: NTB scanpix
RASENDE: Ifølge Page Six skal Vanessa Trump (bildet t.v.) ha ringt til Aubrey O'Day (t.h.) og skjelt henne ut i stygge vendinger etter at hun fant ut om affæren hennes med Donald Trump jr. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): I mars ble det kjent at presidentsønn Donald Trump jr. (40) og kona Vanessa Trump (40) skal skilles etter 12 års ekteskap.

De giftet seg i 2005, og har barna Kai Madison (10), Donald Trump III (9), Tristan Milos (6), Spencer Frederick (5) og Chloe Sophia (3) sammen.

Ekteskapsproblemene skal ha startet for flere år siden, da forretningsmannen skal ha hatt en affære med sangeren Aubrey O'Day (34), ifølge Page Six.

Nå skriver Page Six at Vanessa Trump tok en sjokkerende telefon til mannens elskerinne etter at hun fant ut om utroskapen.

- Ekte gangster

Ifølge nettstedet hadde Vanessa nettopp født parets tredje barn, da hun fikk vite om den angivelige affæren. Og hun skal ikke ha spart på kruttet overfor Aubrey.

- Vanessa ble helt gangster. Aubrey ble sjokkert. Vanessa så noen ekstremt ufine ting til henne, sier en kilde til Page Six.

I telefonsamtalen skal Vanessa Trump blant annet ha sammenlignet både sin egen kroppsfasong og sine «seksuelle evner» med Aubrey O'Days, og dét i et svært grafisk språk.

Page Six hevder at dette er en side som Vanessa Trump sjelden viser offentlig, men som kan komme til overflaten i ekstreme tilfeller.

Saken fortsetter under bildet.

FOR 20 ÅR SIDEN: Vanessa Trump, den gang kjent under pikenavnet Vanessa Haydon, var catwalk-modell på 1990-tallet og angivelig Leonardo DiCaprios kjæreste, men også en skikkelig tøffing. Her på catwalken i Sydney i mai 1998. Foto: AFP/ NTB scanpix
FOR 20 ÅR SIDEN: Vanessa Trump, den gang kjent under pikenavnet Vanessa Haydon, var catwalk-modell på 1990-tallet og angivelig Leonardo DiCaprios kjæreste, men også en skikkelig tøffing. Her på catwalken i Sydney i mai 1998. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Nettstedet henviser dessuten til en 20 år gammel artikkel i New York Magazine, der flere uttaler seg om Vanessa - fordi hun den gang ble koblet til ingen ringere enn den stigende stjernen Leonardo DiCaprio.

- Nå er hun helt dollet opp og ordentlig, men hun pleide å være skikkelig rocka i skinn og baggy jeans. Hun var en ekte gangster-kjerring, hevdet en fyr som kjente Vanessa overfor magasinet.

En annen kilde i New York Magazine-artikkelen, en jente som gikk på skolen med Vanessa, hevdet på sin side at Vanessa var kjæreste med et gjengmedlem i tre år.

- Ville forlate kona

Tidligere er det for øvrig blitt hevdet at Vanessa Trumps ektemann vurderte å forlate henne til fordel for Aubrey O'Day. Imidlertid skal faren hans, USAs nåværende president Donald Trump (71), ha fått ham på andre tanker.

Donald Trump jr. og Aubrey O'Day møttes da artisten var en av deltakerne i TV-programmet «Celebrity Apprentice» i 2011, der Trump jr. var en av dommerne.

- Ting begynte å utvikle seg mellom Aubrey og Don jr. mot slutten av innspillingen, har en kilde tidligere uttalt til Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

SANGSTJERNE: Aubrey O'Day avbildet på MTV Video Music Awards i 2015. Foto: Jason Merritt/Getty Images/AFP/ NTB scanpix
SANGSTJERNE: Aubrey O'Day avbildet på MTV Video Music Awards i 2015. Foto: Jason Merritt/Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer

De to skal ha hatt en affære fra slutten av 2011 til mars 2012. Aubrey, som er tidligere medlem av jentegruppa Danity Kane, skal ha rukket å forelske seg i presidentsønnen på den tiden.

- Donald fortalte Aubrey at han var ferdig med Vanessa. Han fortalte henne at han var ulykkelig i ekteskapet sitt, og at Vanessa var kontrollerende og paranoid. Han planla å forlate kona for å være sammen med Aubrey, fortalte kilden til UsWeekly videre.

Dette skjedde imidlertid ikke. Forholdet mellom dem skal ha blitt avsluttet da Vanessa Trump kom over private e-poster mellom ektemannen og Aubrey O'Day.

Saken fortsetter nedenfor.

- Tror hun visste det

Tidligere denne måneden uttalte for øvrig moren til Donald Trump jr., den frittalende eksmodellen Ivana Trump (69), seg om den påståtte affæren.

- Det er alltid smertefullt, for jeg har vært der selv. Men hvem er jeg til å dømme noen, og hvem vet hvordan situasjonen var på det tidspunktet? sa hun til New York Post.

IKKE OVERRASKET: Donald Trumps første kone, Ivana, har uttalt seg om sønnens påståtte affære. Her avbildet med sin daværende ektemann på USAs nasjonaldag i 1988. Foto: AP/ NTB scanpix
IKKE OVERRASKET: Donald Trumps første kone, Ivana, har uttalt seg om sønnens påståtte affære. Her avbildet med sin daværende ektemann på USAs nasjonaldag i 1988. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Ivana Trump, som var gift med Donald Trump fra 1977 til 1992, la til følgende påstand i intervjuet:

- Nå er det lenge siden, så jeg tror at Vanessa visste det hele tiden og kanskje hun ikke klarte å tilgi ham fordi hun var såret. Helt ærlig kjenner jeg ikke så mange menn som klarer å holde buksesmekken sin igjen.

I skrivende stund har ikke Vanessa Trump uttalt seg om Page Six sin artikkel, eller om påstandene fra sin tidligere svigermor.

LES OGSÅ: Ferierer sammen midt under skilsmissen