Tok sin første drink som 2-åring

«Backstreet Boys»-stjernen Nick Carter klandrer foreldrene for sin lange kamp mot rusavhengighet.

VERDENSSTJERNER: Nick Carter gjorde på slutten av 1990-tallet kjempesuksess som en del av boybandet Backstreet Boys. Her med resten av medlemmene AJ McLean, Howie Dorough, Brian Littrell og Kevin Richardson på en premiere tidligere denne måneden. Foto: All Over
VERDENSSTJERNER: Nick Carter gjorde på slutten av 1990-tallet kjempesuksess som en del av boybandet Backstreet Boys. Her med resten av medlemmene AJ McLean, Howie Dorough, Brian Littrell og Kevin Richardson på en premiere tidligere denne måneden. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sin nye selvbiografi «Facing the Music and Living to Talk About It» kommer Nick Carter (33) med sjokkerende avsløringer om sitt eget forhold til rusmidler.

Som barn bodde boyband-stjernen over en strippeklubb eid av foreldrene, Robert og Jane, og nå gir ham dem mye av skylden for sin trøblete oppvekst.

«Det blir sagt at jeg som toåring ble funnet inne på alkohol-lageret hvor jeg helte i meg min første drink. Foreldrene mine har alltid ledd av dette. Jeg lo også. En stund. Men nå ler jeg ikke av det i det hele tatt lenger », skriver han i boken, ifølge Contactmusic.com.

Nick slet med store narkotika- og alkoholproblemer i en årrekke, og har vært inn og ut av avrusningsklinikker.

«I et privat video-opptak leker fetteren min og jeg at vi er voksne og skal på bar. Vi danser og later som om vi fester. Nå når jeg ser tilbake på hvor stor del alkohol hadde i oppveksten min innser jeg hvor mye drikkingen til foreldrene mine påvirket meg. Det var som om jeg var programmert til å drikke», står det i et avsnitt.

I 2008 fikk Carter diagnosen kardiomyopat, som er en hjertemuskelsykdom som kan føre til hjertesvikt, og da klarte han mer eller mindre å få livet på rett kjøl. Men popstjernen innrømmer at han fremdeles har problemer med å avstå fra alkohol.

33-åringens lillebror Aaron Carter (25) har også slitt med rusproblemer, og i februar 2012 døde søsteren Leslie av en overdose - bare 25 år gammel.

Tidligere i år forlovet Nick seg med fitnessguruen Lauren Kitt (29), og sangfuglen skal nå være lykkeligere enn på lenge.

LES OGSÅ: Planlegger narkotika-episode på «Glee»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer