Tok silikon før filmrolle

Skuespillerinne Jane Seymour bekrefter at hun har silikon i brystene.

SEHER.NO: Flotte og sexy Jane Seymour (56) bekrefter nå at hun tok silikon i brystene før toppløs-rollen i suksesskomedien "Wedding Crashers" (2005).


56-åringen, som også er kjent fra tv-serien"Dr. Quinn", har tidligere avkreftet alle rykter om at hun har gjennomført plastisk kirurgi, og insisterte på at den lekre figuren hun viste frem i filmen var takket være gode gener og en fornuftig diett, skriver Daily Mail.


I filmen spiller den britisk-fødte skuespillerinnen en middelaldrende gift kvinne som forsøker å forføre rollefiguren til Owen Wilson.


Og den legendariske forførelsesscenen i filmen er faktisk Seymours første toppløs-scene på film noensinne.


På tross av alle avkreftelsene om at brystene hennes er falske, viser det seg altså at de er nettopp det.


I et intervju med en amerikansk avis i forrige uke avslører skuespillerinnen at hun valgte å få silikon etter å ha født tvillingene sine for 11 år siden.


- Kirurgen min måtte spesialbestille dem for meg, sier hun.


Seymour innrømmer også at hun har tatt et lite "øyelokksløft".


- Det er mer enn ti år siden. Jeg har genetisk hengete øyelokk og fotografer sa at de var lei av å bruke mye penger på å redigere det bort, sier hun.


Seymour, som ble amerikansk statsborger for to år siden, ble for alvor kjent gjennom rollen som Bond-pike i filmen "Live And Let Die" fra 1973 og er for tiden aktuell i den amerikanske utgaven av "Skal vi danse".


Hun innrømmer også at det aldri har vært "helt uaktuelt" å gjennomføre litt kirurgi.


- Jeg har aldri sagt at jeg ikke vil gjøre det, men inntil den dagen jeg ser en total "face-lift" som ser naturlig ut, tviler jeg på at jeg er interessert. Jeg er sikker på at en ekspert ville sagt at jeg trenger å få fikset på masse, men ser man så på skuespillerinner som Judi Dench eller Helen Mirren - hvis de har fått noe "gjort" må det være så diskre at det er umulig å se, sier Seymour.


Skuespillerinnen insisterer likevel på at hun er imot det å gjennomføre mye kirurgi.


- Jeg ser på en del av vennene mine, og de ser rett og slett ikke ut som seg selv lenger, sier hun.

LES OGSÅ: - Femti-sexy Seymour