Kim Kardashian West:

Tok selfie med fengselsinnsatte

Da realitystjernen besøkte et fengsel i Washington DC nylig, husket hun på å oppdatere sosiale medier.

SELFIE MED INNSATTE: Kim Kardashian West tok selfie med de innsatte da hun nylig besøkte et fengsel i Washington DC. Foto: NTB Scanpix.
SELFIE MED INNSATTE: Kim Kardashian West tok selfie med de innsatte da hun nylig besøkte et fengsel i Washington DC. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Som mange har fått med seg studerer Kim Kardashian West (38), en av verdens største realitystjerner, til å bli advokat. De neste fire årene skal hun være advokatlærling, og har som mål å gå opp til eksamen i 2022.

Tidligere i sommer fortalte 38-åringen i et intervju med Vouge at resultatet av den mye omtalte Johnson-saken skal ha vært en inspirerende faktor til å forfølge drømmen om å bli advokat.

Hun skal ogsp ha hatt et ønske om å kunne engasjere og involvere seg i det amerikanske rettssystemet - noe hun har gjort mye allerede.

FIKSE RETTSSYSTEMET: Kim Kardashian West kjemper for amerikanernes frihet og de hun mener har blitt urettferdig behandlet av rettssystemet. Foto: NTB Scanpix.
FIKSE RETTSSYSTEMET: Kim Kardashian West kjemper for amerikanernes frihet og de hun mener har blitt urettferdig behandlet av rettssystemet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg følte at systemet kunne vært så annerledes og jeg ville kjempe for å fikse det. Hvis jeg vet mer, kan jeg gjøre mer, forteller hun i intervjuet.

Nå har hun tatt enda et steg i kampen for å endre rettsystemet, da hun forrige uke tilbrakte tid i et fengsel i Washington D.C. I kjent stil tok hun bilder av seg selv sammen med de innsatte, som hun senere la ut på sosiale medier.

TEMPERATUR: Det ble godt og varmt da Kim Kardashian West og Kourtney Kardashian skulle planlegge døtrenes bursdag. Video: E! Vis mer

Dokumentar

Kim skulle besøke en professor ved universitetet i Georgetown som underviser et kurs i fengselet, der de innsatte kan tjene kreditt til en grad fra nevnte universitet. Dette er også kjent som «The Georgetown Prison Scholars Program».

Grunnen for fengselsbesøket er en dokumentar realitystjernen jobber med, basert på de innsatte i fengselet, og deres historier.

«Vi filmet en dokumentar som jeg jobber med, og jeg håper dere vil lære om rettssystemet slik jeg har», skrev 38-åringen på Twitter etter at bildene ble lagt ut.

Bildene det er snakk om viser realitystjernen smilende med et stort antall innsatte som smiler vel så bredt. Under bildet skriver hun:

«Forrige uke ble jeg veldig rørt av Dr. Marc M. Howard,en Georgetown-professor som underviser et kurs på innsiden av et Washington D.C. fengsel hvor disse mennene og kvinnene kan få poeng fra universitetet. Jeg møtte så mange utrolige mennesker, og kan ikke vente med å dele historiene».

I en pressemelding fra Oxygen der prosjektet beskrives, kommer det frem at dokumentaren vil fokusere på Kims innsats for å forsikre Amerikanernes frihet og de hun mener har blitt urettferdig behandlet av rettssystemet.

Vil legge reality bak seg

Kim Kardashian kan vel trygt sies å være blant verdens største realitystjerner. For rundt en måned siden røpte hun imidlertid at hun ikke ønsker å inneha tittelen som verdens realitydronning i evig tid.

VIL LEGGE REALITY BAK SEG: Innen ti år vil Kim Kardashian-West legge reality-TV bak seg og fokusere på å kun være advokat. Foto: NTB Scanpix.
VIL LEGGE REALITY BAK SEG: Innen ti år vil Kim Kardashian-West legge reality-TV bak seg og fokusere på å kun være advokat. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

I en nylig episode av «Keeping Up With The Kardashian» gikk serien tettere på Kims nye karrierevei, og det var i lys av dette at 38-åringen kunngjorde det som tilsynelatende vil bli slutten på hennes liv i rampelyset - slik vi kjenner det.

- Min far lærte meg viktigheten av det å jobbe hardt og å forplikte seg til ting. Mitt mål er at jeg, innen ti år, skal legge «Kim K» bak meg og bare fokusere på det å bli advokat og kjempe for mennesker som fortjener en ny sjanse, sa hun.

LES OGSÅ: - Folk sier at ingen «n****» skal inn på Slottet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer