KASTET I FENGSEL: Da Wiz Khalifa i helgen skulle reise fra Texas til Dallas ble han arrestert og fengslet. Her på Grammy Awards i januar med kona Amber Rose. Foto: FameFlynet
KASTET I FENGSEL: Da Wiz Khalifa i helgen skulle reise fra Texas til Dallas ble han arrestert og fengslet. Her på Grammy Awards i januar med kona Amber Rose. Foto: FameFlynetVis mer

Tok selfie fra cella

Wiz Khalifa arrestert med narkotika.

SEOGHØR.NO: Søndag ble rapperen Cameron Thomaz (26), best kjent som Wiz Khalifa, arrestert i Texas etter at han ble tatt med 0,5 gram marijuana i sikkerhetskontrollen, melder TMZ.com.

«Black and Yellow»-stjernen ble kastet bak lås og slå, men virket å ta det hele med knusende ro.

Kort tid etter arrestasjonen postet han nemlig flere Twitter-meldiger og bilder fra fengsel-cella.

- De prøver å finne ut hvor mange gram jeg hadde. Så ironisk, skrev blant annet Wiz som lanserer singelen «28 Grams» i disse dager.

I tillegg til et selfie av seg selv i cella, postet han også et bilde av fengselsdøra med følgende tekst:

- Løslat Wiz.

Khalifa er gift med modellen Amber Rose (30), som tidligere var kjæreste med Kanye West (36). Paret har også sønnen Sebastian (15 mnd) sammen.

Artisten har alltid vært åpen rundt sitt forhold til det narkotiske stoffet, og i 2010 ga han turneen sin navnet Waken Baken Tour.

- Da jeg var yngre trodde jeg marijuana var farlig, men så fant jeg ut at det funket for meg. Det er ikke bra for alle. Folk må være frie, folk trenger å jobbe, og folk har foreldre som sannsynligvis ikke liker det, så ikke ødelegg livet ditt ved å prøve å gjøre som meg. Det er mitt råd, sa han til MTV den gang.

LES OGSÅ: Fylleskandalen reddet ekteskapet