Vanessa Hudgens:

Tok «selfie» for sin avdøde pappa

- Jeg vet hvor stolt han er av meg.

FAR OG DATTER: Vanessa Hudgens sammen med sin far. Og en hund. Bildet ble publisert på stjernas Instagram i august 2015. Foto: Instagram
FAR OG DATTER: Vanessa Hudgens sammen med sin far. Og en hund. Bildet ble publisert på stjernas Instagram i august 2015. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Denne uka er det premiere på den nye TV-serien «Powerless», der Vanessa Hudgens (28) spiller en av hovedrollene. Mange husker henne dog best som «Gabriella Montez» i Disney-suksessen «High School Musical».

I et nytt innlegg på bildetjenesten Instagram hyller skuespilleren sin avdøde far. Det er nemlig et år siden Greg Hudgens gikk bort 65 år gammel, som følge av kreft.

- Denne dagen markerer et år siden min fars bortgang. Han er min engel som ser ned på meg, og jeg vet hvor stolt han er, skriver hun.

En engel

Iført en romslig hettegenser og flere ringer, poserer hun med et «englefilter» fra Snapchat. Det betyr at det stikker vinger ut av ryggen hennes, og at en lysende glorie svever over håret. Bildet er også preget av en stor trutmunn.

- Jeg prøver å komme meg videre, men han vil alltid ha en plass i hjertet mitt, fortsetter Vanessa.

Det var nettestedet US Weekly som først meldte om saken.

Ulik respons
Støttemeldingene i kommentarfeltet er mange, og det renner stadig stadig inn sympatiske standardfraser som «forbli sterk». Røde hjerter er også en solid gjenganger.

BEDRE TIDER: Vanessa Hudgens sammen med Zac Efron i High School Musical. Foto: NTB Scanpix
BEDRE TIDER: Vanessa Hudgens sammen med Zac Efron i High School Musical. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg mistet nettopp faren min. Det er godt å vite at det ikke alltid vil være like tungt som det er nå, kommenterer en bruker.

Andre er mer kritiske:

- Det er faktisk ingen god måte du har formidlet dette på. Jeg føler at det er litt respektløs. Min mening, skriver en annen bruker.

- Jeg hater kreft

Hun annonserte først farens kreftdiagnose under et veldedighetsarrangement i Los Angeles i 2015. Fra scenen slapp hun løs sin forakt mot sykdommen, og hun sparte ikke på noe:

- Jeg hater kreft. Jeg hater kreft med alle cellene i kroppen min, poengterte skuespilleren.

Ifjor annonserte hun dødsfallet på Twitter.

- Jeg er knust når jeg nå forteller at min far, Greg, tapte kampen mot kreften i går kveld. Takk for deres bønner, skrev hun.

Sorg på scenen

Kun et døgn senere var hun riktignok tilbake på jobb. Sammen med blant andre skuespillerne Julianne Hough (27), Aaron Tveit (32) og sangeren Carly Rae Jepsen (30) spilte Hudgens en sentral rolle i musikalen «Grease Live».

DAGEN ETTER DØDSFALLET: Vannes Hudgens som Rizzo i Grease. Foto: Fox TV / NTB Scanpix
DAGEN ETTER DØDSFALLET: Vannes Hudgens som Rizzo i Grease. Foto: Fox TV / NTB Scanpix Vis mer

- I kveld gjør jeg forestillingen til ære for ham, skrev hun - nok en gang på Twitter.

Hudgens fikk mye oppmerksomhet for 2012-filmen «Spring Breakers».

I filmen, som inkluderer sex og bruk av dop, tok hun et oppgjør med sitt uskyldige Disney-image.

Et image som også har blitt utfordret av nakenbilder på nett.

LES OGSÅ: - Jeg var skikkelig slem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer