Tok seg til rette i stjernehuset

- Han var i ferd med å tappe i et varmt bad...

IKKE HJEMME: Sangstjernen Celine Dion var ikke hjemme i Canada, da en inntrenger brøt seg inn i familiens hus.  Foto: All Over Press
IKKE HJEMME: Sangstjernen Celine Dion var ikke hjemme i Canada, da en inntrenger brøt seg inn i familiens hus. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Mandag brøt en 36 år gammel mann seg inn i huset til sangstjernen Celine Dion (43) og ektemannen René Angélil (69) og deres tre sønner. Politiet kom til huset i Quebec i Canada etter at en alarm hadde gått av. De ble svært overrasket da de fant inntrengeren i ferd med å ta et bad.

- Han var i ferd med å tappe i et varmt bad, og hadde til og med rukket å spise noen kaker han fant i kjøleskapet, sier politiets pressetalsmann Franco Di Genova til nettstedet e.online.

Stjerneparet var ikke hjemme da hendelsen fant sted og politiet pågrep mannen uten dramatikk. Den mistenkte skal ha kommet seg inn i huset via nøkler han fant i Angélils bil. Han er siktet for innbrudd, biltyveri og ødeleggelse av eiendom og må møte i retten i slutten av november.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun fødte for bare fem måneder siden!