Caitlyn Jenner:

Tok samboeren på fersken med elsker

Sophia Hutchins var klar til å pakke sakene og flytte fra Caitlyn Jenner.

SAMBOERE: Å bo sammen går ikke alltid like knirkefritt for seg for Sophia Hutchins og Caitlyn Jenner. Foto: NTB scanpix
SAMBOERE: Å bo sammen går ikke alltid like knirkefritt for seg for Sophia Hutchins og Caitlyn Jenner. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den mye omtalte duoen Sophia Hutchins (22) og Caitlyn Jenner (70) har de siste tre årene bodd sammen. De har i løpet av den tiden skapt en rekke overskrifter, og hvorvidt de to faktisk er kjærester har vært et hett tema.

Forvirringen har de i stor grad bidratt til selv, og de har både bekreftet og avkreftet at de er i et forhold.

I desember gikk Hutchins ut og satte kroken på døra for romanseryktene, og hevdet at hun og Jenner aldri var romantisk involvert. Da mente hun ryktene oppsto fordi de selv aldri tok bladet fra munnen.

- Braste inn på rommet mitt

Tidligere har hun slått fast at de to bare er svært nære venner som bor sammen.

GJØR NARR: Caitlyn Jenner får virkelig høre det når NBA-spilleren og Kendall Jenners eks, Blake Griffin, roaster henne. Video: Comedy Central / Rød Løper Vis mer

Samboerskapet har imidlertid ikke vært helt uten utfordringer. I podkasten «Juicy scoop» har Hutchins fortalt om en episode som gjorde at hun fikk nok.

- Vi har blitt tvunget til å sette lås på døren min fordi Caitlyn bestemte seg for å brase inn da jeg hadde en venn over på besøk, sier hun ifølge Hänt.

- Hun så at det var mange ting som skjedde, på en måte, forteller Hutchins om hendelsen i podkasten, ifølge Daily Mail.

Videre forklarer hun at samboeren visste at hun hadde en herremann på besøk. Overtredelsen medførte at Hutchins var klar for å pakke sakene og dra.

- Det er som å bo med foreldrene sine igjen. Jeg kjente at det kanskje var på tide for meg å flytte ut. Men jeg ville ikke forlate henne, og jeg elsker virkelig å bo der, jeg har kontoret mitt der.

Tenker ikke på aldersforskjellen

22-åringen jobber som manager for Jenner, noe hun har gjort de siste årene. Tidligere har hun omtalt 70-åringen som sin «sjelevenn».

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

Deres nære forhold og store aldersforskjell har naturlig nok vakt oppsikt, noe de også har uttalt seg om.

- Jeg ser ikke aldersgreia i vårt forhold. Jeg ser oss som to sjeler som passer perfekt sammen og jeg kjenner meg velsignet fordi vi fant hverandre og at vi kan være så støttende mot hverandre i alt vi gjør, har Hutchins tidligere uttalt.

Så opp til Jenner

Caitlyn har vært åpen om å være transseksuell, og har delt sin historie om kjønnsskiftet i både en bok og egen TV-serie.

Hutchins skal på sin side ha endret kjønn da hun gikk på videregående, og har uttalt til skoleavisen Pepperdine Graphic at TV-stjernen var hennes inspirasjon.

- Det ble mer ekte for meg når normale og suksessrike personer gjør dette, og folk syns det er greit, skal hun ha sagt.

MANAGER: Sophia Hutchins jobber som manager for den tidligere OL-helten. Foto: NTB scanpix
MANAGER: Sophia Hutchins jobber som manager for den tidligere OL-helten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Caitlyn Jenner var tidligere gift med Kris Jenner (62). De har barna Kendall (22) og Kylie (20). Begge foreldrene har barn fra tidligere forhold, og verden er blitt kjent med familien gjennom TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

LES OGSÅ: Norske Rikke henger med Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer