Tok røykepause fra sykesenga

Nye sjokkbilder av skandalestjernen Paul Gascoigne.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballstjernen Paul Gascoigne (47) var en helt på banen. Men da karrieren var over, tok livet en vending til det svært negative.

Årene var preget av skandale på skandale, og de fleste skandalene handlet om rus. Tidligere har han uttalt at han drakk opptil fire flasker whisky om dagen.- Løsningen på problemene var alkohol og kokain. Det verste var da jeg gikk i fire måneder uten mat og vann. Ikke en gang vann. Og fire flasker whisky om dagen, sa han ifølge Daily Mail.Forrige uke ble det nok en gang store overskrifter da en fortumlet Gazza ble funnet på fortauet utenfor eiendommen sin. Stjernen hadde fått et tilbakefall og kollapset.Gascoigne ble hentet av ambulanse og fraktet til sykehus, der han var frem til tirsdag denne uken.Bilder fra sykehusoppholdet har nå funnet veien til nettet, og blant bildene som har kommet, viser noen av dem en tydelig sliten Gascoigne som har røykepause.- Det er trist det som står om Gazza. Jeg har jobbet når han var aktiv, og han var jo en gudbenådet spiller, som dessverre ikke har fått orden på livet sitt. Han har hatt gode kolleger og venner som har stilt opp for han, sa TV 2-kommentator Øyvind Alsaker til Dagbladet forrige uke.Stjernen har også tidligere innrømmet at rusen kostet ham ekteskapet.- Jeg ba ikke om å bli en alkoholiker, men jeg må innrømme at jeg jobbet meg dit. Uheldigvis så er jeg en alkoholiker og jeg må hele tiden minne meg selv på hvilke konsekvenser det har fått. Jeg har mistet penger, ekteskap og til og med bilen min, sa Gascoigne til ITVs Daybreak.LES OGSÅ: Britisk avis vil redde Gazzas liv

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer