Tok pusten fra kollegaene

Anne Hathaway strålte på premieren til «Les Miserables».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Skuespiller Anne Hathaway (30), kjent fra «Batman: The Dark Knight Rises», har tidligere uttalt at hun syns hun ligner på sin homofile bror etter hun klippet av seg håret og slanket seg for å spille i «Les Miserables».

Men på premieren i London onsdag kveld var det ingen som kunne matche Hathaway på den røde løperen.

Den 30 år gamle skuespilleren viste frem sin flotte figur i en glamorøs perlekjole fra Givenchy, med fine detaljer på skuldrene. Den lange kjolen satt som et skudd på skuespilleren, og viste frem akkuratt nok hud.

Hathaway spiller den kvinnelige hovedrollen i filmen, og gikk ned mer enn 12 kilo for å spille inn rollen, men ser nå ut til å ha funnet tilbake til sine feminine formen etter at innspillingen var over.

Anne har tidligere uttalt at det å være en del av Les Miserable var en drøm.

- Det er en type jobb der du føler at du bør gi tilbake lønningen på slutten av uken. Det var som en drøm og jeg kan ikke tro at det er jeg som spiller Fantine.

Da skuespilleren ble spurt om hun ville ha ofret mer enn håret og vekttapet for å kapre rollen var Hathaway ikke i tvil.

- Jeg trengte ikke å trekke ut tennene mine, men ingen spurte. Så ja, jeg ville gjort hva som helst for å få rollen.

Den nygifte skuespilleren er i godt selskap på rollelisten til «Les Miserables». Der finner man også stjerner som Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfreid, Eddie Redmayne, Helena Bonham Carter og Sacha Baron Cohen. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Anne Hathaway klippet seg for filmrolle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer