HINDRINGER: Skjønnhetsoperasjonene har gjort at Heidi Montag ikke klarer å jogge. I tillegg er hun livredd for å få en klem. Foto: All Over Press
HINDRINGER: Skjønnhetsoperasjonene har gjort at Heidi Montag ikke klarer å jogge. I tillegg er hun livredd for å få en klem. Foto: All Over PressVis mer

Tok plastisk operasjon på ryggen!

- Det kan godt hende jeg var den første personen de forsøkte det på...

SEHER.NO: «The Hills»-stjernen Heidi Montag (23) har tidligere innrømmet at hun skjønnhetsopererte seg hele ti ganger på én dag. Under et radiointervju med Ryan Seacrest, avslører hun flere detaljer av hva som egentlig skjedde den dagen.

Montag forklarer for første gang at hun i tillegg til mange andre kroppsdeler, også fikk ryggen operert.

- Jeg fikset på ryggen min. Jeg vet ikke helt hva de gjorde med den, og det kan godt hende jeg var den første personen de forsøkte det på. De meislet ryggen, på et vis, sier hun ifølge Us Magazine.

I tillegg avslører 23-åringen at hun fikk gjort midjen smalere på begge sider. Og det hele har hun selv på kassett.

- Jeg har bilder av samtlige ti prosedyrer. Da jeg gikk inn, da jeg fikk det unnagjort. Jeg har sett på litt av det. Den blodige dekningen ser kanskje dagens lys en gang i fremtiden på et reality-show, hinter stjernen.

Men selv om Montag selv mener hun har en fantastisk kropp, er det ikke alt som er like bra som et en gang var. Stjernen forteller at hun er livredd for å motta en klem.

- Kroppen min er utrolig skjør, så jeg er veldig redd for å klemme mennesker, forteller Montag, og legger til at det også har blitt helt uaktuelt med jogging. Det klarer hun rett og slett ikke.

De siste ukene har ryktene svirret om at Heidi og hennes ektemann, Spencer Pratt (26), skal ha gått hvert til sitt. Under radiosendingen slo derimot Montag tilbake mot ryktene, og hevdet at alt var bra igjen nå.

- Etter alt vi har vært gjennom, det hadde vært mye å gå gjennom for et hvilket som helst par, går det mye bedre nå.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå har de flyttet fra hverandre