Anja Johansen og Lavrans Solli:

Tok pause i forholdet

- Han var virkelig langt nede.

TØFF TID: I et innlegg på egen blogg skriver Anja Johansen (32) at hun og kjæresten, Lavrans Solli (27), på et tidspunkt valgte å gå fra hverandre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TØFF TID: I et innlegg på egen blogg skriver Anja Johansen (32) at hun og kjæresten, Lavrans Solli (27), på et tidspunkt valgte å gå fra hverandre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2017 la Lavrans Solli (27) opp som profesjonell svømmer, og med det ventet en helt annerledes hverdag.

Et tett treningsprogram ble brått byttet ut, noe som ble vanskeligere enn Solli hadde sett for seg - også for de som var rundt ham hver dag.

Det er i et blogginnlegg at Sollis kjæreste, Anja Johansen (32), røper at duoen faktisk gikk fra hverandre en periode da det sto på som verst.

«Jeg kunne aldri forestilt meg at den vanskeligste tiden med den jeg elsker ble den tiden da idretten ikke lenger var en del av hverdagen. Det ble så ille at vi til slutt gikk fra hverandre», skriver hun på bloggen.

- Helt tom for følelser

Johansen beskriver året etter at Solli la opp, som et av de tøffeste de har opplevd sammen. At idrettsutøvere sliter etter å ha lagt opp er et kjent fenomen, og nylig fortalte tidligere kombinertutøver Magnus Moan (36) at han var langt nede da idrettskarrieren var over.

Overfor Se og Hør utdyper Anja Johansen hva som skjedde.

- For første gang så jeg hvor vondt den jeg elsket hadde det, uten at jeg klarte å hjelpe ham. Jeg ble vitne til at han sank sammen på alle områder i livet. Jeg ble så hjelpesløs, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer