Scott Disick og Sofia Richie:

Tok pause fra sin nye kjæreste for å møte barna

Sofia Richie (19) glimret med sitt fravær da Scott Disick (34) tok med barna på restaurant.

FAMILIEFAR: Scott Disick tok i helgen pause fra sin grynede romanse med Sofia Richie (bildet til høyre) for å være sammen med sønnen Mason og datteren Penelope. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEFAR: Scott Disick tok i helgen pause fra sin grynede romanse med Sofia Richie (bildet til høyre) for å være sammen med sønnen Mason og datteren Penelope. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Scott Disck (34) legger ikke skjul på sine følelser for sin nye flamme, modellen Sofia Richie (19).

Paret har de siste ukene flere ganger blitt avbildet i hete positurer sammen, og i september kysset de flere ganger åpenlyst under en romantisk båttur i Miami.

Nå har imidlertid Scott tatt en pause fra kjæresten for å holde kontakten med sine barn.

Fredag tok han med sønnen Mason (7) og datteren Penelope (5) til restauranten King's Fish House for å spise middag.

STOLT PAPPA: Scott Disick tok seg god tid til å spise iskrem med to av sine barn under helgeutflukten. Foto: NTB Scanpix
STOLT PAPPA: Scott Disick tok seg god tid til å spise iskrem med to av sine barn under helgeutflukten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Restauranten ligger i nærheten av eks-samboeren Kourtney Kardashians hjem i Calabasas utenfor Los Angeles.

Scott har også sønnen Reign (2) med Kourtney (38).

Ifølge Daily Mail skal Scott og barna også ha benyttet anledningen til å kose seg med iskrem i solen under familieutflukten.

FRANSKE FØLELSER: Mens eks-samboeren passet barna, slo Kourtney Kardashian ut håret med sin nye kjæreste Younes Bendjima i Paris. Foto: NTB Scanpix
FRANSKE FØLELSER: Mens eks-samboeren passet barna, slo Kourtney Kardashian ut håret med sin nye kjæreste Younes Bendjima i Paris. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens Scott tilbragte tid med barna, benyttet Kourtney Kardashian til å pleie kjærligheten i Paris, sammen med sin nye flamme, modellen Younes Bendjima (23).

Paret har datet siden mai, og har blant annet tidligere pleiet sine franske følelser under en romantisk båtferie i Middelhavet.

Derfor er det ikke rart at Kourtney smilte bredt da hun søndag landet på flyplassen i Los Angeles.

Sofia Richie skal på sin side ha brukt helgen til å kose seg hjemme, samtidig som hun pleiet brunfargen og lekte seg i bølgene.

På sin Instagramside har hun blant annet lagt ut bilde av seg selv i huset hun deler med sin berømte popstjerne-pappa, Lionel Richie.

«Ingen sted er som hjemme» skriver hun i teksten til bildet.

Det er foreløpig ikke kjent hvordan Kourtney Kardashian har reagert på eks-samboerens nye kjæreste.

No place like home

Et innlegg delt av Sofia Richie (@sofiarichie)

Kourtney og de andre medlemmene av Kardashian-familien har imidlertid hatt mye å prate om, etter at det ble kjent at både Kim Kardashian (36), Khloé Kardashian (33) og Kylie Jenner (20) skal vente barn i løpet av noen måneder.

Kim har selv holdt tett om ryktene, men letter nå endelig på sløret. I et nytt klipp, publisert som en teaser for den kommende sesongen av «Keeping Up With The Kardashians», avslører Kim at det er sannhet i ryktene, skriver People.

I klippet snakker hun med søstera Khloé (33) på iPhone-tjenesten FaceTime.

- Hva skjer hver gang jeg spør «gjett hva?», sier hun i klippet, mens hun FaceTimer med søsteren Khloé.

- Gravid. Den personen er da gravid, svarer Khloé monotont til søsteren.

- Vi skal ha et barn, roper Kardashian, etterfulgt av et gledeshyl.

I april avslørte Khloé at hun ønsker å stifte familie med sin nye flamme Tristan Thompson (26).

- Jeg vil gjerne ha min egen familie, og vi har snakket om det. Tristan er allerede far, og jeg vet med sikkerhet at han vil bli en fantastisk pappa, fortalte TV-stjernen til E! News den gang.

Etter at Khloé selv avslørte at hun har sluttet på p-piller, hevder en kilde nær stjernen til kjendisnettstedet Heat World, at 33-åringen allerede skal være gravid.

Hele Kardashian-familien i Disneyland - skaper totalt kaos over alt. Vis mer

Kylie Jenner har ikke kommentert ryktene rundt sin angivelige graviditet ennå, men nå ser det ut til at Kris Jenner, Kylies mamma, tar gleden på forskudd og har allerede store planer for det kommende barnebarnet.

– Hun vil definitivt lage en serie om Kylies graviditet. Hun har bare ikke funnet den beste måten å gjøre det på enda, sier en kilde, som skal være en nær venn av familien, til Radar Online.

LES OGSÅ: Nå kan du flytte inn hos Scott Disick

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer