DEN GANG DA: Trio Truseløs, Britney Spears, Paris Hilton og Lindsay Lohan, har roet seg, og dermed er det ikke lenger noe stort porblem med paparezziene i Los Angeles mener politisjefen. Foto: All over press
DEN GANG DA: Trio Truseløs, Britney Spears, Paris Hilton og Lindsay Lohan, har roet seg, og dermed er det ikke lenger noe stort porblem med paparezziene i Los Angeles mener politisjefen. Foto: All over pressVis mer

Tok på trusa - løste kriminaliteten

- Britney kledde på seg, Paris flyttet ut og Lindsay ble lesbisk. Det var alt som skulle til...

SEHER.NO: Britney Spears, Paris Hilton og Lindsay Lohan får æren for at papparazzi-relatert kriminalitet har gått ned de siste månedene.

LAs politisjef William Bratton la ikke fingrene imellom da han i går holdt pressekonferanse.

- Om du har lagt merke til det, etter at Britney kledde på seg, Paris flyttet ut av byen og plager ingen, takk og lov, og Lindsay har blitt lesbisk, har det blitt mindre av den type kriminalitet, hevder han.

Nylig ble Paris og Britney dratt inn i en svertekampanje mot presidentkandidat Barack Obama. Nå får de altså skylden for paparazzienes herjinger også.

Bakgrunnen er at juridisk rådgiver Dennis Zine nylig foreslo å innføre rettslige begrensinger for paparazzienes bevegelsesfrihet. Blant annet at de ikke skal nærme seg stjernene innenfor en viss avstand.

Rundt stjerner som Britney oppstår det ofte rene kaosttilstander når hun er utenfor huset, med som regel rundt 40-50 fotografer, en håndfull videofotografer og i tillegg nysgjerrige skuelystne.

Paparazziene er ikke redd for å sjenere noen som helst, hverken stjerner eller vanlige folk som tilfeldigvis er i nærheten.

I tillegg har paparazzier blitt kjent for å hindre trafikken, eller skape farlige trafikksituasjoner for stjernene og andre i jakt på bilder som iblant kan innbringe seksifrede summer.

Men politisjefen vil altså gi stjernene selv ansvaret for kaoset.

- Om de som tiltrekker seg paparazziene oppfører seg i utgangspunktet, slik som vi forventer av hvem som helst, løser det 90 prosent av problemet. Resten kan vi håndtere, sier Bratton.

Bratton er derimot provosert av forslaget om strengere regler.

- Så langt som at alle disse politikerfrieriene og idiotien, at byens tidsressurser kastes bort på dette temaet, og det faktum at jeg er provosert nok til å avbryte min treningstid for å komme hit og få dette på det rene, så har LA-politiet har ingen intensjon om å delta i denne farsen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Britneys hete sommerferie

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.