Tok overdose bare 18 år gammel

Lindsay Lohans karriere kan være over om hun ikke skjerper seg.

TIL AVVENNING: Bare 18 år gammel tok Lindsay Lohan sin første overdose. Ifølge faren Michael skal datterens rusproblem være svært alvorlig, men nå er skuespilleren til avvenning.  Foto: All Over Press
TIL AVVENNING: Bare 18 år gammel tok Lindsay Lohan sin første overdose. Ifølge faren Michael skal datterens rusproblem være svært alvorlig, men nå er skuespilleren til avvenning. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I flere år har Lindsay Lohan (27) skapt overskrifter for sin ville festing og ukontrollerte rusmisbruk. Nylig la hun seg inn på en avvenningsklinikk.

Det er sjette gang stjernen prøver å få kontroll over rusmisbruket, og faren hennes Michael (53) frykter nå at datterens karriere kan være over om hun ikke skjerper seg. 

- Hvis Lindsay får et tilbakefall tror jeg det er over for henne i Hollywood. Det blir ikke flere sjanser. Nå må hun holde seg nykter, sier Michael Lohan til The Sun.  

I et mye omtalt intervju med talkshow-verten David Letterman innrømmet Lohan at hun hadde et problem, men sa at hun kun hadde prøvd kokain «fire eller fem ganger». Men Michael hevder datterens problem er mer omfattende. Han forteller at Lindsay var avhengig av ADHD-medisinen Adderall som hun skyllet ned med store mengder vodka. Han hevder Lohan også elsker såkalte «speedballs» - en kombinasjon av kokain og heroin. 

Michael slet selv i mange år med et tungt rusmisbruk og var med i en sesong av den omdiskuterte realityserien «Celebrity Rehab». I dag hjelper han andre med rusproblemer. Han forteller at datterens misbruk startet i ung alder og at hun allerede 18 år gammel tok en overdose.  

- Lindsay filmet i New Orleans da jeg fikk beskjed om at hun hadde tatt en overdose kokain. En av assistentene hennes hadde gitt henne dosen. Jeg var så rasende at jeg fant frem en pistol og planla å dra til New Orleans for å drepe ham. Jeg kunne ikke tro det skjedde med min datter. Jeg var så sint, sier Michael som tidligere har fortalt at han frykter for Lindsays liv. 

- Jeg hater å referere til Amy Winehouse, men hun var så talentfull og nektet å høre. Plutselig døde hun. Jeg vil ikke at det skal skje med datteren min. Lindsay blir 27 i juli. Hvor mange andre unge har dødd på den alderen av overdose? Det er en frykt jeg har i hodet mitt. Jeg har alltid med meg telefonen min, i tilfelle beskjeden kommer, har Michael sagt.  

Lindsay skal nå være på bedringens vei og holder på å fullføre 90 dager på en avvenningsklinikk, der hun skal være en av pasientene med mest fremgang. 
 
LES OGSÅ: - Jeg likte ecstacy bedre enn kokain Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer