SOLGTE DRØMMEHUSET: Kim Kardashian og Kanye West har solgt drømmehuset som de brukte tre år på å renovere. Nå er paret i full gang med å gjøre sitt nye hus om til sitt drømmepalass. Foto: NTB Scanpix
SOLGTE DRØMMEHUSET: Kim Kardashian og Kanye West har solgt drømmehuset som de brukte tre år på å renovere. Nå er paret i full gang med å gjøre sitt nye hus om til sitt drømmepalass. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian og Kanye West:

Tok oppsiktsvekkende valg etter årevis med boligkaos

Solgte huset de brukte tre år på å pusse opp. Nå flytter de inn et nytt renoveringsprosjekt.

(Se og Hør): Hele tre år brukte stjerneparet Kim Kardashian (37) og Kanye West (40) på å pusse opp det som skulle bli drømmeboligen til Kim.

I 2013 kjøpte den verdenskjente duoen det flotte hjemmet i Bell Air i Los Angeles til nesten 100 millioner kroner. I fjor kunne de endelig flytte inn, men allerede nå har de solgt boligen, ifølge Hello Magazine.

Med et bud på svimlende 17,8 millioner dollar, noe som tilsvarer over 145 millioner norske kroner, ble det som skulle være drømmehuset til Kim, entreprenøren Marina Acton sitt.

I tillegg til å romme hele seks soverom, åtte bad, badebasseng og en slående utsikt over Los Angeles, kan huset til den nye eieren by på et stjernespekket nabolag, fylt med store hollywoodstjerner som blant andre Jennifer Lopez (48), skriver Hello Magazine.

Fikk en privat visning med Kim

Etter å ha brukt flere år på den omfattende renoveringen, var det tungt for Kim å måtte gi fra seg huset. Ifølge henne selv er det nemlig hun og Kanye som har stått for hver eneste avgjørelse under renoveringen.

- Når kjøperen kom for å titte på huset, ville jeg være den som ga henne en privat visning. Kanye og jeg har vært designerne i husprosjektet, og vi har vært involvert i hver eneste lille detalj, skriver Kim i et innlegg publisert på hennes egen app, ifølge People.

Saken fortsetter under bildet:

SOLGT: Etter tre år med renovering har Kim Kardashian og Kanye West solgt drømmehuset etter å bodd der i et knapt år. Foto: NTB Scanpix
SOLGT: Etter tre år med renovering har Kim Kardashian og Kanye West solgt drømmehuset etter å bodd der i et knapt år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For selv om Kim tilsynelatende er stolt og fornøyd over hvordan resultatet har blitt, var det likevel ikke godt nok for superstjernen til å beholde.

- Når vi kjøpte huset i Bel Air, hadde vi ingen barn. Jeg var ikke engang gravid. Etter man får en baby, finner man ut at man trenger helt andre ting og en helt annen type plass, uttalte «Keeping Up With The Kardashian»-stjernen i et tidligere intervju med People.

Nytt renoveringsprosjekt

Til nettstedet fortalte hun nemlig at de trengte et enda mer privat sted, og at livet i byen for lengst var over.

Ifølge Us Magazine har nemlig duoen, sammen med barna North og Saint West, flyttet til huset i Hidden Hills i California, som duoen kjøpte i 2014 til svimlende 20 millioner dollar, slik at de kan bo i nærheten av bestemor Kris.

Huset har ifølge People blitt renovert to ganger, men skal man tro bildene som er tatt av huset for kort tid siden, kan stjerneparet se langt etter å flytte inn med det første.

Saken fortsetter under bildet:

IKKE FERDIG: Dette er det nye renoveringsprosjektet til Kim Kardashian og Kanye West. Ifølge People skal huset være klart i desember. Foto: NTB Scanpix
IKKE FERDIG: Dette er det nye renoveringsprosjektet til Kim Kardashian og Kanye West. Ifølge People skal huset være klart i desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter bildene å dømme, som ble tatt i september, ser eiendommen fortsatt ut som en byggeplass, hvor badebassenget hittil ser ut som en sementklump, og bakgården er fylt med arbeidsbiler og materialer.

Ifølge People er planen å få huset klart i desember, da sønnen Saint fyller to år. Planene til Kim skal være store for det nye huset, som blant annet skal huse to badebasseng, egen vingård, og to spaavdelinger - noe som kan passe Kim midt i blinken nå som hun snart blir trebarnsmor.

Venter barn via surrogat

Etter flere måneder med spekulasjoner om at Kim og Kanye skal vente et tredje barn, tok Kim til slutt bladet fra munnen og bekreftet under en episode av «Keeping Up With The Kardashians» at hun og ektemannen venter sitt tredje barn via surrogat, og at de venter barnet angivelig på nyåret.

Det er ikke kjent hvilket kjønn barnet er ennå, og det vites heller ikke om det er ett eller to barn i surrogatmorens mage. Det ble tidligere i sommer hevdet at paret ønsket å gjøre som Beyoncé, nemlig å få tvillinger. Om de har lyktes med det, får tiden vise.

Babylykke og gravidnyheter har Kim imidlertid ikke vært alene om i sin berømte familie.

Nyheten kom bare dager etter at nyheten om at søstrene hennes, Kylie Jenner (20) og Khloé Kardashian (33) også skal bli mødre. Verken Kylie eller Khloé har bekreftet at de venter barn ennå, men de har heller ikke gått ut og avkreftet den store rykteflommen.

Flere i deres innerste krets har kommet med gratulasjoner allerede. At tre Kardashian-søstre blir mødre på tilnærmet samme tid, vil utvilsomt by på god underholdning og ytterligere drama i de kommende sesongene av tv-serien.

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner snakker ut om romanseryktene med 21 år gammel kvinne