Paradise-Mayoo:

Tok oppgjør med voldelig fortid

- Jeg har slitt mye med det i ettertid

(SEOGHØR.NO): Torsdag ble det kjent at den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Mayoo Indiran (26) har blitt varetektsfengslet og siktet for grov narkotikaforbrytelse.

Mayoos advokat, Inam Ghous Ali, sier til Seoghør.no at hans klient nekter straffeskyld.

I mai fortalte Mayoo i et åpenhjertig intervju på Seoghør.no om sin voldsfortid, som han ville ta avstand fra.

Se video øverst i saken!

Slo med balltre

Han fortalte at han i niendeklasse angrep flere gutter med balltre.

- Jeg gikk i niendeklasse. Jeg tror det var siste dagen før vinterferien. Så fikk jeg en telefon fra en kompis som sa at han var redd for å gå hjem den dagen. Så sa jeg «okei, greit» og gikk til en klassekamerat av meg og sa «vet du hva, vi kjører opp til den skolen nå, be fetteren din komme og hente oss».

- Vi stod og venta i skolegården, før vi ble plukka opp og kjørt opp dit.

PROFILERT DELTAGER: Mayoo sammen med Paradise Hotel-kollegene Nina Martnes, Mikela Beckovic og Henriette Otervik under innspillingen i Mexico. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no
PROFILERT DELTAGER: Mayoo sammen med Paradise Hotel-kollegene Nina Martnes, Mikela Beckovic og Henriette Otervik under innspillingen i Mexico. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no Vis mer

- Og så var det en haug med gutter som gikk der, og jeg fløy løs med balltre på dem. Der og da så hadde jeg rett og slett ikke følelser. Det var mye blod inni bildet der, fortalte Mayoo til Seoghør.no.

Trente kampsport

Mayoo avslørte at han allerede som fjerdeklassing dro fra skole til skole for å slåss, og at oppførselen hans ble verre etter at han begynte å trene kampsport.

Paradise-profilen legger ikke skjul på at oppførselen førte til at barnevernet tok kontakt med familien hans.

Vendepunktet i Mayoos liv kom etter den voldelige balltre-episoden.

- Da jeg kom hjem satt foreldrene mine og gråt. Det hadde jeg aldri sett dem gjøre før.

- Har slitt mye i ettertid

- Jeg har slitt mye med det i ettertid. Jeg har tatt kontakt med mange personer og har bedt om unnskyldning og nå prøver jeg å være snill mot alle jeg møter på, sa han blant annet i intervjuet.

- Da ga jeg dem et løfte om at jeg skulle begynne på videregående hvis jeg kom inn, og det gjorde jeg. Oppfølgingen fra barnevernet tok slutt etter at jeg begynte å oppføre meg bra.

Angrer dypt

I voksen alder tenker han ofte tilbake og angrer på det som skjedde.

- Jeg har slitt mye med det i ettertid. Jeg har tatt kontakt med mange personer og har bedt om unnskyldning og nå prøver jeg å være snill mot alle jeg møter på.

Mayoo insisterte på at han ikke kunne oppført seg voldelig i dag.

- Jeg ville aldri gjort noe sånt. Jeg vil ikke skade noen, jeg vil ikke såre noen engang.

LES OGSÅ: «Paradise Hotel»-deltager ble fengslet på julaften