VISKET: Kristian Akervold la i mandagens "Jakten"-episode ikke skjul på at han ville at Anita Orvedal skulle bli værende på gården. Dermed forsøkte han å overtale henne. Foto: TV 2
VISKET: Kristian Akervold la i mandagens "Jakten"-episode ikke skjul på at han ville at Anita Orvedal skulle bli værende på gården. Dermed forsøkte han å overtale henne. Foto: TV 2Vis mer

Tok oppgjør med Jakten-bonde

- Jeg følte meg dolket i ryggen, forteller Jakten-frieren.

SEHER.NO: Høstens "Jakten på kjærligheten" nærmer seg et klimaks, og mandag ble det dramatikk da TV-bonden Kristian Akervold forsøkte å overtale frieren Anita Orvedal om å bli værende på gården.

Under samtalen de to hadde sammen, ser man plutselig at Kristian bøyer seg over henne, og hvisker et eller annet i øret hennes. Det er uvisst hva Flå-bonden faktisk sa.

- For å være ærlig, husker jeg rett og slett ikke. Det var en lang prat. Men jeg tror ikke det var et så hemmelig budskap som folk kanskje tror, sa han til Seher.no onsdag.

Om hun velger å bli værende blir først kjent i "Jakten på kjærligheten" på mandag. Men mer positiv, det ble hun i hvert fall.

De to andre frierne, Heidi Berg og Jeanette H. Richardsen, ble langt fra like positive over det man fikk se på tv.

- Jeg visste jo hva det gikk i. Anita snakket mye om det etterpå, så vi visste hva samtalen gikk ut på. Det var mye mer dramatikk enn hva som kom fram på TV, dette holdt på i mange dager, sier Heidi til Seher.no.

"Jakten"-frieren synes det var dumt at én av dem fikk mye mer oppmerksomhet enn de andre.

- Vi fikk beskjed om at alle skulle få alenetid med Kristian, men mens vi måtte klare oss alene gikk de to og snakket i mange timer. Det var kjempedumt, det skulle jo i utgangspunktet vært en fin dag, forteller hun.

Så langt gikk det at Heidi og Jeanette tok opp problemet med TV-bonden selv.

- Ja, vi fortalte at vi ikke syntes at dette var noe gøy, og han skjønte vel selv at
dette var dumt. Alt vi fikk var likevel bare "vi får se imorgen, vi får se imorgen". Han sa at han hadde det vanskelig, han ville at Anita skulle bli værende. Alt handlet om henne, avslører TV-frieren, som langt fra likte denne situasjonen.

- Men det var han som valgte å gjøre det sånn...

- Hva gjorde dette med dine følelser for Kristian?

- Det blokkerte mange følelser. Man glemte liksom å tenke på egne følelser, man tenkte bare på det, noe som nok ødela for både meg og Jeanette. Og ja, jeg følte meg dolket i ryggen. Det gjør vel egentlig begge to, men jeg skal ikke svare for hva Jeanette følte.

Onsdag fortalte Kristian Akervold til Seher.no at det ikke var på det "følelsesmessige" plan at Anita Orvedal vurderte å reise hjem.

- Det som ikke kom fram på TV var at Anita ville reise hjem, ja - men samtidig ba hun meg ta avgjørelsen. Og da ble det tøffere for meg, noe som gjorde at det var verdt å jobbe litt for å få henne til å bli. Det var først og fremst TV-biten og konkurransen med de andre jentene som var problemet. Det var en vanskelig situasjon for meg, sa han da.

Til Seher.no bekrefter han at han pratet med de to gjenværende frierne om det som hadde utviklet seg til å bli et problem for dem.

- Ja, jeg pratet med dem om det når kameraene var slått av. Jeg skjønner at det er kjipt for dem, og at det er viktig med alenetid, men jeg kan bare ikke stå klar med stoppeklokka. Jeg har ingen dårlig samvittighet - jeg forklarte dem jo hvorfor det var sånn. Og de sa at det var greit. Hvis de ønsket alenetid med meg, fantes det gode muligheter for det, forteller Kristian.

- Hva tenker du om Heidis reaksjoner i denne saken?

- De sa andre ting til meg enn det som kommer frem her, men det får være deres sak. Men jeg ser poenget altså, sier han til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.
Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten