SA IFRA: - Jeg måtte si ifra. Derfor skrev jeg tilbake til ham at han tydeligvis har misforstått. For jeg er ikke homofil! sier Kurt Arve Liabø om de slibrige meldingene han har mottatt etter "Norske Talenter". Foto: TV 2
SA IFRA: - Jeg måtte si ifra. Derfor skrev jeg tilbake til ham at han tydeligvis har misforstått. For jeg er ikke homofil! sier Kurt Arve Liabø om de slibrige meldingene han har mottatt etter "Norske Talenter". Foto: TV 2Vis mer

Tok oppgjør med homofil fan

- Det har kommet litt slibrige meldinger, ja, forteller Kurt Arve "Washburn" Liabø.

Fikk du ikke sett Kurt Arves opptreden i fredagens "Norske Talenter"? Innslaget ser du nederst i saken!

SEHER.NO: Karrieren til Kurt Arve Liabø (38), som bruker etternavnet "Washburn" i musikksammenheng, har skutt i været etter at han sjarmerte det norske TV-publikummet i "Norske Talenter". Florø-mannen gikk ikke videre til semifinalen i TV 2-programmet, men har likevel satt seg fast i hjertene til svært mange nordmenn.

Men i likehet med så mange andre i hans sko: Suksessen sin bakside - også for Kurt Arve Liabø.

Pågangen rundt sangeren har vært enorm etter at han ble vist på skjermen for drøye én uke siden. Og på hans egne nettsider hagler tilbakemeldingene fra elleville fans.

- Responsen har vært enorm. Men det har også kommet litt slibrige meldinger, ja, forteller han til Seher.no.

Det er spesielt én fan Kurt Arve sikter til - skribenten som kaller seg for Frode, og som ikke legger skjul på at han liker mennesker av samme kjønn.

"Jeg elsker deg min lille hobbit. drømmer våte drømmer om deg. Den tjukke lille kroppen din skulle jeg gjerne smurt inn med krem", skriver han i gjesteboka på nettsidene.

Akkurat det liker ikke "Norske Talenter"-sensasjonen.

- Jeg måtte si ifra. Derfor skrev jeg tilbake til ham at han tydeligvis har misforstått. For jeg er ikke homofil!

Ikke lenge etterpå dumpet en ny melding inn i gjesteboka - fra samme avsender, som tydeligvis ikke hadde gitt opp helt...

"Jaja. Men eg ville gjerne hatt deg naken foran meg forde", skriver han.

- Hvordan føles det å bli så populær på så kort tid, Kurt Arve?

- Jeg har aldri registrert at noen har blitt så populær etter å ha røket ut av et reality-program. Det er helt vanvittig, sier han til Seher.no.

Onsdag skrev Seher.no at Kurt Arve håper å tjene om lag 150.000 kroner etter suksessen. Samtidig frykter han at nettopp det kan få konsekvenser for trygden hans.

"Norske Talenter" sendes på TV 2 fredager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Suksessen kan koste ham trygden 


Se video fra Kurt Arves opptreden i "Norske Talenter" her: