Tok opp datterens død på TV

Take That-stjernen Gary Barlow har lidd i stillhet - helt til nå.

TV-DOMMER: Gary Barlow har i flere sesonger vært dommer i den britiske versjonen av TV-programmet «X Factor». Her er han i fjorårets utgave med Louis Walsh, Tulisa Contostavlos og Kelly Rowland. Foto: Stella Pictures
TV-DOMMER: Gary Barlow har i flere sesonger vært dommer i den britiske versjonen av TV-programmet «X Factor». Her er han i fjorårets utgave med Louis Walsh, Tulisa Contostavlos og Kelly Rowland. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Take That-sangeren Gary Barlow (41) og hans kone Dawn oppevde sitt livs største nedtur, deres datter Poppy var død i det hun ble født 4. august.

Til tross for dødsfallet har Barlow opptrådt både i forbindelse med de olympiske leker i London og jobbet som dommer i den britiske versjonen av TV-programmet «X Factor», men ikke sagt noe om sin store sorg.

I helgens utgave av «X Factor» tok han imidlertid bladet fra munnen, da han skulle gi råd til deltageren Lucy Spraggan, som før sending hadde mistet sin bestefar.

- Jeg vet hvor slitsomt et slikt tap kan være fysisk og følelsesmessig. Men av og til er det beste svaret å gå rett ut på scenen igjen, sa han ifølge avisen Daily Mail.

Gary og Dawn har fra før barna Daniel (12), Emily (10) og Daisy (3).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjulte sorgen på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer