Tok nakketak på fotograf

En av livvaktene til det amerikanske filmstjerneparet Brad Pitt og Angelina Jolie tok nakketak på en britisk fotograf som forsøkte å fotografere paret i India søndag.

BRANGELINDIA: Brad, Angelina og lille Maddox skapte ville tilstander da de la ut i åpen tuk-tuk-drosje. Foto: AP
BRANGELINDIA: Brad, Angelina og lille Maddox skapte ville tilstander da de la ut i åpen tuk-tuk-drosje. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fullt kaos!

Episoden ble filmet av en indisk fjernsynsstasjon.

Også indiske journalister har klaget over hardhendt behandling fra sikkerhetsvaktens side under oppholdet i den vestindiske byen Pune.

MC veltet
Pitt og Jolie er i Pune for å gjøre opptak til filmen om den amerikanske journalisten Daniel Pearl som ble drept av islamske fundamentalister i Pakistan i 2002. Av sikkerhetshensyn skal storparten av filmen tas opp i Pune.

LES OGSÅ: Vil skyte fotografer

Søndag forsøkte kjendisparet å kjøre tur i en trehjuls rickshaw-drosje - også kjent som tuk-tuk - sammen med adoptivsønnen Maddox (5), men oppmerksomheten de vakte førte til at de raskt returnerte til luksushotellet Le Meridien, der de bor under oppholdet i India.

Under kjøreturen ble de voktet av sikkerhetsvakter som omringet doningen de satt i, hver gang den stanset for rødt lys. To fans på motorsykkel kom fra det uten skader da de veltet under alt oppstyret.

Starter mandag
Pitt og Jolie kom til Pune i et privat jetfly. Med på turen er adoptivbarna Maddox, Zahara (18 måneder) og den nyfødte datteren Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.

Filminnspillingen skal begynne mandag. Pitt spiller Pearl, mens Jolie skal spille Pearls enke Mariane.

Filmen bygger på Mariane Pearls bok om mannen «A Mighty Heart: The Brave Life and Death of My Husband Danny Pearl» (Et mektig hjerte: Min ektemann Danny Pearls tapre liv og død).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer